@*nefertiti* 11 e kadar toplanmayacak sanıyorduk. O detaya vurgu yapılmamış sanırım ya da ben baktıgım halde göremedim.
Sonuç olarak benimkisi 8/1 oluyor. ? Ama ben şanssız biri değilim. Az bir çalışmayla bile istedigimi elde eden biriyim ve şanslıyım bir çok anlamda.
Ve inandığım için degil merak ettim için bakarım böyle şeylere. Sayıların ve harflerin gizemine enerjisine inanıyorum ama bu yöntem tamamiyle sallamasyon. Herhangi bir özelliği yok. Çıkan 11 sayısı toplanmıyor fakat 10 sayısı anlamsızca toplanıyor. Hiç bir dayanağı yok bunun. Çok anlamsız. Hiç olmazsa 9 a kadar olsaydı ya da yeniden tek rakama indirilmeseydi belki bir esprisi olabilirdi ama böyle şeylerle insanları kandırıyorlar. Şanssızlık düşüncesini zihnimizde sokuyorlar. Bu benim fikrim.

yAptıgım eleştiriyi lütfen üstünüze alınmayın. Yazarı ve kitabı eleştiriyorm.
Teşekkürler.[/QUOTE]
aslında konu açık ve net, numeroloji ile ilgilenen bir kişi 1,2...9..11 sayılarını açıklamayı anlardı. Harf sıralamasını dahi 1,2,...9 kadar sembolleştirilmiş. Numeroloji de hesaplar genellikle bu şekilde yapılır. Tabi başka hesaplamalarda özel sayılar vardır. Bu şans- sanssızlık alanını ilgilendiren bir konu. Konu içinde bir açıklamada bulunmuştum kitap ile ilgili tekrar yazıyorum;
kaynağı mevcuttur kaderin şifresi adlı bir kitap yazarın kitabı için yazdığı bir alıntıyı da aktarayım size
isimlerimiz 'kelamdır'. Sestir. Bu seslerin bu titreşimlerin bizim üzerimizdeki etkileri nelerdir? Çocuklarımıza koyduğumuz isimler onları nasıl etkiliyor? Doğru titreşimleri nasıl tespit ederiz?
Binlerce yıl öncesinden günümüze gelen şifre sistemi...Doğum sırasında karşılaştığımız kozmik etkilerin ve ismimizin enerjetik yapısının bizim üzerimizde nasıl bir etkide bulunduğuna dair, çok eski geleneklerden kalma bazı bilgiler mevcuttur, kitapta da ele alınacak bilgilerin kökeni ise ,
Eseniler Kabala'da dahil olmak üzere İsa Peygamberin de mensubu olduğu bilinen Eseniler Topluluğuna aittir. diğer gizli el yazmalarının şifreleriyle yoğun olarak ilgilenmişlerdir.Ve bu nedenlerden dolayı da Şifre Kullananlar' olarak da nitelendirilmişlerdir...
Şanslılık- Şanssızlık durumları kişinin bakış açısına göre değişir. Kişi şanslıdır, ama önündeki fırsatları göremez değerlendiremez ben şanslı değilim diye hayatını negatif anlamda etkileyebilir. Başka kişi şanssızdır, ama kendi ayağına gelen küçük bir fırsat bile olsa değerlendirir şansını yaratır. Ayrıca anlamlandıramıyorum kaç yaşındasınız 65-70 mi de hayatınızı gözden geçirip böyle nihai bir sonuca vardınız. İnsan kendini şanslı görürken ilahi el bir dokunur bir anda hayatı ters-düz olabilir. Ya da tam tersi. Numeroloji bir ilimdir. Yazarın da dediği gibi binlerce yıl öncesinden gelen şifreleme sistemi. Kadim bilgilerden esintilerdir. İlgi alanım da eğitimini aldım bir yolculuk ve öğrenmeye de devam ediyorum.
İnanmıyorum, ama merak ediyorum sallamasyon, insanları kandırıyorlar, anlamsızca gibi yorumlar konuyu daha çok dağıtma yönünde mesaj içeriklerine girmektedir.
11 ruhsal bir sayıdır. 9'dan sonra bir döngünün sonuna gelinir. 10 =1 eşittir. Tamamlanma başlangıç, ölüm-yeniden doğuş gibi
En azından kişisel eleştirilerinizi yapmadan önce neden 11 sayısı, neden 10 ya da neden 1'den 9 kadar bu sayılar diye araştırma yapsaydınız daha hayırlı olurdu.
Sevgi ve ışıkla