"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İşe kabul edildim ve garip bir rüya gördüm,bu ne olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hippolyte

Kayıtlı Üye
Bugün çok zor bir meslek olan çağrı merkezliğine kabul edildim yarın evrak teslimatı yapıcağım fakat korkak bir insan olduğumdan ince eleyip sık dokurum ve bu zamana kadar çok iş reddettim o yüzden...neyse iş görüşmesinden gelince yattım çok yorgundum bana bir rüya göster Allahım ona göre kabul edip etmeyeyim dedim...

ve rüyamda babama ait(onunla ayrıyız)eski tedabülden kalkmış madeni ve kağıt para buluyor bir arkadaşım bana gösteriyor bende; ''boşuna o paralar geçersiz'' diyorum...Bir de aynı kız yırtılmış bir takvim parçası buluyor,2000 yılı tarihli...anne babamın evlilik yıldönümü tarihiymiş...Ve kardeşlerim,ben ve arkadaşlarım; havada evde uçurak dans ediyoruz kahkahalarla ama komşular hep bize garip ucube imişiz gibi bakıyorlar perdeden hiç rahatsız olmuyoruz..kız kardeşimin erkek arkadaşı(arkadaş sadece)nı teselli ederken elim gögsüne geliyor meğer gögsünde muska varmış(onu ağlatmıştım)...en son filmlerdeki 'cadı kahkahası' gibi bir sesle uyandım..

işte böyle garip bir rüyaydı çok korkarak uyandım,ve yine mesajı anlayamadım benim için çok önemli olduğundan siz değerli gizli mabet ailesine danışmak istiyorum...Evraklar çok para tutuyor bizimse hiç paramız kalmadı malum ayrıyız annem çalışıyor sadece...eğer olmassa bu iş annem beni buradaki kasaba sokacak...çok ciddiye alıyorum lütfen 3.gözü açılmış siz arkadaşlarım bana yardım edin..çok önemli olduğundan ve hiç arkadaşım olmadığından tek başıma karar vermek istemiyorum...

Sevgiyle selamlıyorum..

Ben rüyaların kendi içinde çözüm bulacağına inanırım ve malesef sitemizde rüya yorumcumuz yok. Bu rüyayı sen gördüysen cevabı da senin içinde olmalı bence biraz sakinleşip düşünün :)

Ben rüyaların kendi içinde çözüm bulacağına inanırım ve malesef sitemizde rüya yorumcumuz yok. Bu rüyayı sen gördüysen cevabı da senin içinde olmalı bence biraz sakinleşip düşünün :)

Ben de sizin gibi düşünüyorum anlatılmaz bile hatta ,rüya yorumcusu olmadığınıda biliyorum,ama burada 3.göz çakrası açık,ya da hisleri çok kuvvetli insanlar olduğunu bildiğimden danışmak iyi olur diye düşünmüştüm.Çünkü burada bu konular var..Ve ben ruhsal hisleri açık insanların bunu yorumlayabileceğini düşünüyorum..

Arkadaşınız gecmişte size bir takım işlerle ilgili güç vermeye, destek vermeye, sizi yönlendirmeye çalışmış ama sanırım siz onu dinlememişsiniz. Galiba onu dinleseymişsiniz bu sizin hayrınıza olacakmış. Gene böyle bir durum muhtemel gözüküyor. Ama bu arkadaşın bundan sonraki söyleyeceklerini hemen kabul edin demiyorum dikkat edin ama 2 kez kafanızda değerlendirin çünkü vereceği fikirler size ilham olabilir.

Sanırım muska bulunan kişiyi haksız olarak kırmışsınız halbuki o size yardım etmek istemiş. Ve bu olaydada gene ondan bir yardım gelebelir. Tabi bu iş mevzusunda sizi cekemeyen biri daha var kahkaha onun kahkahası :)

Özetle rüyanız ''iyi'' olduğunu, muhtemelen bu iş veya cok yakında bulacagınız başka bir işin sizi sıkıntılarınızdan büyük ölçüde kurtaracağını bildirdiğini düşündürdü bana.

Not: Bunlar tamamiyle benim yorumlamalarımdır. Hiç bir geçerliliği yoktur ayrı benim rüyalar konusunda hiçbir yeteneğimde yoktur.

arkadaşım sana özel mesajda attım ama burayada yazmak isterim .

Rüyanda babana ait eski paralar babanın parasının artık size fayda etmeyeceğini
annen ile babanın evlilik yıldönümüne ait yırtık takvim yapragıda annen ile baban arasında artık bir bağ kalmadığının ve babanın size bir faydasının olmayacagının bir göstergesidir.

Rüyanda evde dans edip kahkalar atmanız evde huzursuzluklar ve kargaşanın olacagının bir göstergesidir.
Dünya değişti artık
parası olanaın dostu çoktur.

Sizin kimseniz olmadığı gibi paranızda olmadığından diğer insanlar hep sizden uzak olmaya çalışır

diğer insanların rüyanda size ucube gibi bakmasıda bunu gfösterir.

Yani senin hemen işe başlaman için bir işarettir buna emin ol

Allah yardımcın olsun

eğer başaramayacagından endişe ediyosan
sana bişeyler tavsiye edebilirim.

Sayın Sondua, Sayın Hippolyte, Sayın Demir8333 site kurallarını okumadınız sanırım. Sitede rüya yorumcumuz olmadığı için rüya yorumu talebi ya da yorumlanması özel mesaj yolu da dahil olmak üzere yasaktır. Lütfen site kurallarını yeniden okuyunuz.

Sayın Sondua, Sayın Hippolyte, Sayın Demir8333 site kurallarını okumadınız sanırım. Sitede rüya yorumcumuz olmadığı için rüya yorumu talebi ya da yorumlanması özel mesaj yolu da dahil olmak üzere yasaktır. Lütfen site kurallarını yeniden okuyunuz.

Daha önceki konularda ''üyeler arzu ederlerse rüyayı yorumlayabilir'' denmişti ya kurallar çok sık değişiyor yada aynı konular üzerine farklı kurallar mevcut.

Sitede son düzenlemeler yapılırken yeniden yasaklandı, Gören Ayna bölümünün üst kısmına dikkat ederseniz, orada yasak olduğunu okuyabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri