"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İşaret mii ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaşayan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaşayan

Kayıtlı Üye
Dün gece rüyamda rüzgarı kontrol ettiğimi gördüm, bazı cisimleri rüzgarla hareket ettiriyodum yeni ögrenmeye başlıyodum yaniii...

Ve sonrasında birsürü dolap vardı dolapların birisi bana aitmiş ve içinden bi kutu alıyodum açtıgımda içinde küçük birsürü kagıt vardı üzerinde tılsımlar fln arkasında türkçesi vardı orda bazı öğretileri nasıl kazancağıma dair bilgiler vardı. ateşi kontrol etmek rüzgari topragı fln bu başka şeylerde vardı tam birisini almış türkçe yerini çeviriyodum uyandım

bu konuda bilgi verebilcek birisi varmı ?

teşekkürler

Rüya yorumu yapmıyouz burda.Gizli mabet kurallarına göre de yasaktır.

İyi forumlar.

kağıdı okuyamadıysanız kâğıtta yetenekleri kazanma yollarının yazdığını nasıl biliyorsunuz anlayamadım...neyse zaten rüyada mantık aramak mantıksız + sitede rüya yorumları yapılmamakta...

ruya yorumu yasak normal uyelere ruya yorumu icin bir mod umuz vardi kendisi sitede degil artik yonetimde isinin ehli olmayan kisilere yorum yaptirmak istemiyor cunku gerceklesebilir:)

Söz konusu rüya olduğunda film senaryolarından daha iyi rüyalar görüyorum :D İlk 10 dk sonrasındaki kalan 100 dk tamamen aksiyon dolu (: Mesela Amerikadan önce marsta yaşam olduğunu ben biliyordum gittim oraya(: Kısmetse bir ara sirius B ye gitcem ama bakalım ne zaman.

Bu arada büyüklerimiz rüya görenin değil yorumlayınındır.Bu yüzden rüyanızı dillendirmeyin derlerdi.Bir bildikleri vardır illeki. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri