İradenin Bastırılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam işte.. diyelimki birisi demondan ifritten vb negatif bir varlıktan ve usta büyücülerden aldığı yardımlar sayesinde bir yerlere geldi önceden bir hiçken. Bu kişinin şirketindeki çalışanlara çok kötü davrandığı haklarını çaldığı da ortada ama kitabına uydurduğu için kimse bir şey yapamıyor tamam iflah olmaz düzelmez bundan sonra ama en azından varolan durumun daha da kötüye gitmemesi tazminatsız işten çıkarmaların devam etmemesi yıllarını veren çalışanların da hakkını alması için bir yöntem vardır herhalde.. gökten gelen karar mı beklemek lazım anlamadım.. Bir kişinin gücü yetmiyorsa ortak ritüelle gereken yapılamaz mı yani 🤨
Runeler ve arakneler normal sıradan bir cine bile etki etmiyor maalesef, ifrite bir şey yapabileceğini sanmıyorum. bendekiler ifrit demon gibi çok güçlü cinler olmamasına rağmen inatçılar gitmiyorlar. Gittiğini sanıyorsun tekrar geliyor cin. İnsanın enerjisi de bir yere kadar, daha güçlü cinlerden yardım almadan zor gibi senin dediğin.

Merhaba,

Aklıma takılan bir durum var. Bu konuda tecrübelerinizi de paylaşabilir misiniz acaba? Çünkü bilmiyorum sadece bende mi ama bazen içime şüpheler düşüyor, başarıp başaramayacağım konusunda.

Bu tarz işlemleri uygularken fiziki şartlar nasıl olmalı? Ya da önemi var mı?
Kişisel olarak nasıl bir durumda olmalıyız? Her istediğimiz yerde yapabilir miyiz? Konsantrasyon vb. durumu.
İşlem bittikten sonra bekleme sürecinde nasıl davranmalıyız, ne hissetmeliyiz, ne normal ne anormal gibi?

Belki hepsi çok saçma, belki mantıklı bunları bile sezemiyorum maalesef acemiliğim nedenli.
1- Fiziki şartların önemi var.Kendinizi rahat hissetmeniz iyi sonuçlar doğurur.
2-Modunuz düşük olduğunda yaparsanız karamsar ruh hali pek olumlu sonuç getirmeyecektir.
3-Her istediğiniz yerde yapabilirsiniz.Kendinizi rahat hissettikten sonra ve rahatsız edilmedikten sonra bir önemi yok.Kontrasyonunuz tabi ki tam olmalı,istek şart.
4-İşlemi yap uygula bitir ve unut takıntılı ruh haline gelmeyin.Her zaman tutacak diye kaidesi yok.Tuttuğu zamanda abartacak bi şekli yok.Notunuzu alın size nasıl neyin olumlu geldiğini iyi sonuç verdiğini,tekrar kullanmanız gerekli durumda hazır cepten çıkartırsınız yaparsınız.

Yaptıktan ne kadar süre sonra tekrarlayabiliriz bu işlemi?
Bu önemli bi durum.Yaptığınız her işlemin süresini şart koşun bu benim kişisel tecrübelerimden edinidiğim bir bilgidir.1 aylık bi süremi koydunuz 2 ay geçti olmadıysa yenileyin.Süre şartı koşmadığınız işlemler askıda kalıyor yıllar sonra bile olabilme ihtimali var.Bu durumun önüne geçmek için süre şartı iyi olacaktır.

1- Fiziki şartların önemi var.Kendinizi rahat hissetmeniz iyi sonuçlar doğurur.
2-Modunuz düşük olduğunda yaparsanız karamsar ruh hali pek olumlu sonuç getirmeyecektir.
3-Her istediğiniz yerde yapabilirsiniz.Kendinizi rahat hissettikten sonra ve rahatsız edilmedikten sonra bir önemi yok.Kontrasyonunuz tabi ki tam olmalı,istek şart.
4-İşlemi yap uygula bitir ve unut takıntılı ruh haline gelmeyin.Her zaman tutacak diye kaidesi yok.Tuttuğu zamanda abartacak bi şekli yok.Notunuzu alın size nasıl neyin olumlu geldiğini iyi sonuç verdiğini,tekrar kullanmanız gerekli durumda hazır cepten çıkartırsınız yaparsınız.
Çok çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Açıkçası o notları bir çıkarabilsem (başarılı olup evet yaptım oluyor demek manasında) gerisi gelecek kesinlikle. Olan ya da olacaklara inanmamak değil, kendimin yapabileceğine inanma olayı sadece sorun. Belli bir motivasyon kaynağı gerekiyor sanırım.

Bu önemli bi durum.Yaptığınız her işlemin süresini şart koşun bu benim kişisel tecrübelerimden edinidiğim bir bilgidir.1 aylık bi süremi koydunuz 2 ay geçti olmadıysa yenileyin.Süre şartı koşmadığınız işlemler askıda kalıyor yıllar sonra bile olabilme ihtimali var.Bu durumun önüne geçmek için süre şartı iyi olacaktır.
Teşekkür ederim. Peki işlemi süre şartı koymadan yaptıysak yinelememizde sakınca var mı fazla beklemeden?

Ben söylemiyorum bu runik formül ile diyorum bir rune birçok anlam içeriyor.Zaten şartın içinde hangi runeye hangi görevi verdiğiniz var.
Birde zayıflatma paylaşacağım. 1.olarak zayıflatmayı yapınız,2.olarak bu irade bastırmayı uygulayın,3.olarak arakneden Laa ve Reko o da savunma kırar en hızlısından onu yapın.Sonra kendinize savunma oluşturun .Arkasından istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. savunma kırma ile asıl işlem de yapacağınızın aralarında 1-2 gün olursa iyi olur. Hiç vaktiniz yoksa arada 2 saat yine olsun. Bol şans... Bolca hayvan besleyin kuş besleyin duvar kenarlarına kırıntı dökebilirsiniz.Hayvanların enerjisi çok güzeldir.Size yardımcı olur.
üçüncü adımıda paylaşabilir misiniz

Geri