"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Iq testine varmisiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cemtürk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar emin olabilirsiniz herkese aynı sonucu vermiyor :D

Hatta ben birazdan tekrar teste gireceğim sonuç morelimi bozdu :D

Arkadaşlar emin olabilirsiniz herkese aynı sonucu vermiyor :D

Hatta ben birazdan tekrar teste gireceğim sonuç morelimi bozdu :D

:)aynı sonucu vermediğine sevindim.sana da şunu demek istedim birazda haddimi aşarak ;amaaan boşver zekan ne kadar iyi olursa olsun talihin şansın önemli birazda çoğu şeyde.:)

:)aynı sonucu vermediğine sevindim.sana da şunu demek istedim birazda haddimi aşarak ;amaaan boşver zekan ne kadar iyi olursa olsun talihin şansın önemli birazda çoğu şeyde.:)
2. Testin sonucunu öğrendiğimde dahada düştüğünü gördüm Hey allahım ya :D
Ama bu sözlerin iyi geldi. (: Bencede onLar önemLi zaten gerisi boş :)

Cemtürk ben son soruyu kaç kez izlediğinizi ve verdiğiniz cevabı merak ediyorum.Ben genişleme demiştim,doğru mudur bilemem ama en güzel soru oydu bence:)

133 arkadaşlar :) Linki bile bulup tıklayamayan biri olarak kendimi şaşırttım. Ya son soruya gizlenme dedim galiba evet güzel bir soruydu.

Morali bozulan arkadaşlara söylüyorum bu testler gerçek Iq yu vermez. Ben hergün mesleğim gereği zeka testi yapıyorum ve yetişkinler için kullandığımız testte performans ve sözel , muhakeme kısımları vardır. Bu test performans kısmının bir kısmına karşılık gelebilir. Ve total zeka puanı sözel ve performans puanın ortlamasıdır. O yüzden düşük puanlar canınız sıkmasın. Fakat eğlenceliydi:)

Lavander genişleme mi nasıl bir alaka kurdun son soruda genişlemeyle ilgili?

Birkaç defa izleyince 12 kişiye düşme aşamasında resmin değişirken 1 kişinin ekranın dışına taştığını farkettim.Önce gizlenme diye düşündüm ama hayır o kişi orada ve sadece genişleme olduğundan kareye sığmıyordu.Yanlışta olabilir tabiki sonucu bilen varsa ben de merak ettim:D

Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 103 (Orta zeka) olarak hesaplanmıştır.

Son soruya vakit yetmedi. :D Yanlış hatırlamıyorsam sadece 18. soruyu boş bıraktım.

Geri