blackhorrorgirlxx
Kayıtlı Üye
İNTİKAM ALMA Bİ BÜYÜ YADA BÜYÜ SÖZÜ BİLİYORMUSUNUZ ?
İNTİKAM ALMA Bİ BÜYÜ YADA BÜYÜ SÖZÜ BİLİYORMUSUNUZ ?
Hiç bir şey anlamadım zbbzbzzzbKisasta sizin icin hayat vardir (ayet)
Lanetlesin !
Kuranda son care olarak sunulmustur.
Allahin, meleklerin ve yarattiklarinin laneti, ben hakliysam onun uzerine, o hakliysa benim uzerime olsun diyin !
Iki taraftan bir tarafin sag cikamayacagi sekilde, bir adalet bilinci ve guveni yakalayin ve lanetlesin !
Tek tarafli yok oyle ! Allah lanetinin kapisini bu sekilde acar. Cunku kisasta sizin icin hayat enerjisi var diyor. Muhtacsiniz buna diyor !
Aminnİntikam almak için kendinizi yormayın bunu sizin yerinize karma sistemi zaten yapacaktır![]()
True ama hemen ılsunistiyomSeni Allah a havale ediyorum
En mükemmel hesap kitap sahibi
İstiyorumTrue ama hemen ılsunistiyom
İntikam ancak zalimden alınır ve intikam sahibi Allah'tır. O size bir yol gösterirse mutlaka alırsınız, aksi takdirde hiçbir çabanız karşılığını bulmaz.[/QUOTE
Zaten kötü bir insan iyi insanları neden yapımki neyse inş kötü durumları düşer
Sanirim ikimiz de Allahin sevdigi kuluymusuz demek kiHiç bir şey anlamadım zbbzbzzzb
?Sanirim ikimiz de Allahin sevdigi kuluymusuz demek ki)))
anladım saolInsanlara zarar vermenin tonla yolu vardır o kişiye büyü yapacağım derken ondan kat ve kat daha fazla zarar gördüğünüzü fark edeceksiniz intikam o kişiye bağlılıktır kimseye bağlı olmayın evrensel adalet vardır yerini bulur yinede yapmak istiyorsanız siz bilirsiniz sevgiyle kalın
bir insan olarak ta ben de sıkıldım kötü insanlardan doğrdur ALLAHA HAVALE ETMEK iyiEn doğrusu Allaha havale etmektir.. İntikam alıpda ne yapacaksın? Bence yanlış düşünme Her zaman iyi düşün iyi olsun...