"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İNTİKAM ALMA

"Allah senin hak ettiğini versin." deyip bırakın. Bela okuma, intikam gibi şeyler sadece sizin enerjinizi zedeleyecektir.

İNTİKAM ALMA Bİ BÜYÜ YADA BÜYÜ SÖZÜ BİLİYORMUSUNUZ ?

Kisasta sizin icin hayat vardir (ayet)
Lanetlesin !
Kuranda son care olarak sunulmustur.
Allahin, meleklerin ve yarattiklarinin laneti, ben hakliysam onun uzerine, o hakliysa benim uzerime olsun diyin !
Iki taraftan bir tarafin sag cikamayacagi sekilde, bir adalet bilinci ve guveni yakalayin ve lanetlesin !
Tek tarafli yok oyle ! Allah lanetinin kapisini bu sekilde acar. Cunku kisasta sizin icin hayat enerjisi var diyor. Muhtacsiniz buna diyor !

Kisasta sizin icin hayat vardir (ayet)
Lanetlesin !
Kuranda son care olarak sunulmustur.
Allahin, meleklerin ve yarattiklarinin laneti, ben hakliysam onun uzerine, o hakliysa benim uzerime olsun diyin !
Iki taraftan bir tarafin sag cikamayacagi sekilde, bir adalet bilinci ve guveni yakalayin ve lanetlesin !
Tek tarafli yok oyle ! Allah lanetinin kapisini bu sekilde acar. Cunku kisasta sizin icin hayat enerjisi var diyor. Muhtacsiniz buna diyor !
Hiç bir şey anlamadım zbbzbzzzb

Insanlara zarar vermenin tonla yolu vardır o kişiye büyü yapacağım derken ondan kat ve kat daha fazla zarar gördüğünüzü fark edeceksiniz intikam o kişiye bağlılıktır kimseye bağlı olmayın evrensel adalet vardır yerini bulur yinede yapmak istiyorsanız siz bilirsiniz sevgiyle kalın

En doğrusu Allaha havale etmektir.. İntikam alıpda ne yapacaksın? Bence yanlış düşünme Her zaman iyi düşün iyi olsun...

Insanlara zarar vermenin tonla yolu vardır o kişiye büyü yapacağım derken ondan kat ve kat daha fazla zarar gördüğünüzü fark edeceksiniz intikam o kişiye bağlılıktır kimseye bağlı olmayın evrensel adalet vardır yerini bulur yinede yapmak istiyorsanız siz bilirsiniz sevgiyle kalın
anladım saol

Geri