Belpheg0r
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba, bugün bir olay yaşadım ve çok garipti. Bu olayın rüyamı yoksa gerçek mi(farklı bir boyut mu) olduğunu ayırt edemedim. Bunun nedeni; zihnimin kendi kendine bir konu açıp düşünmesi ve beni uyutmaması. Erken yatamıyorum çünkü zihnim, kendi kendine teoriler üretip her şeyi tasarlamaya çalışıyor o yüzden kendimi olabildiğince yorup, o şekilde uyuyorum. Saat yine şafakla gece arasındaydı ve gözlerim giderken sanki farklı bir boyuta geçtim, ama rüya gibiydi. Bu olay çok kısa sürdü, bilerek ve isteyerek uyandım gibi bir şey oldu, bedenim kendini uyardı.
Odamda, yatağımın biraz arkasında, kapıma yakın olan bir yerde tamamen siyahlar giymiş bir genç kızın/kadının, "sanırsam siyah bir etekti," kendini asmak için yükseltici kullandığını ve intihar etmeye kalkıştığını gördüm.(Büyük ihtimalle de kendini öldürmeyi başarmıştır.)
Bu olayın boyut olayı mı yoksa rüya mı olduğunu da anlamadım.
Odamda, yatağımın biraz arkasında, kapıma yakın olan bir yerde tamamen siyahlar giymiş bir genç kızın/kadının, "sanırsam siyah bir etekti," kendini asmak için yükseltici kullandığını ve intihar etmeye kalkıştığını gördüm.(Büyük ihtimalle de kendini öldürmeyi başarmıştır.)
Bu olayın boyut olayı mı yoksa rüya mı olduğunu da anlamadım.