"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Insidious

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jeremih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jeremih

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese iyi forumlar,

Dün akşam izlediğim bir filmi sizinle paylaşmak istiyorum. Daha önce paylaşılmamıştır inşallah arattım ama bulamadım. Filmi izlememdeki tek amaç filmin korku olmasıydı ama filmi izlerken astral seyehat ile bağlantılı olduğunu anladım o yüzden bu foruma koyuyorum. Filmin ismi: " Insidious " Bu arada film çok korkunç yani ben çok korktum :D Filmde anlatılan astral deneyim ne kadar doğru bilmiyorum ama bence film çok güzel.

Not: Konuyu yanlış yere açmış olabilirim o yüzden kusura bakmayın :oops:

Kimseye söylemeyin ama bende korktum:D Güzel bir korku filmiydi,korktuğumda gerçek...bir kere daha izlemek istiyorum ama bir kere izleyince beynimden iki gün çıkmıyor :D

dün gece seyrettim bende, korkunç bulmadım açıkcası. kurguda kopukluklar olmasına rağmen fena değildi ama daha iyi olabilirdi.

Korkunç değil açıkçası astral seyahat ilgimi çektiği için izledim...Bazı bölümlerde güldüm bile ruhların makyajlı halleri komiğime gitti üstelik hepsinin kukla gibi durması falan baya güldürdü beni =) İlginç bir film değil vakit öldürmek için belki izlenebilir...

Filmin müzikleri, makyajlar kıyafetler pek iyi değildi hatta biraz eski zaman filmlerini andırıyordu ama konu olarak güzeldi...

astral seyahatten dönememek diye bi durum sözz konusumu o takıldı aklıma??
bilen warsa ricamdır.

Geri