"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnsanlarla Göz Göze Gelememek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan andrah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

andrah

Kayıtlı Üye
Benim birkaç sorunum var bu konuyla ilgili. Bazı insanlarla göz göze gelemiyorum veya yüzlerine bakamıyorum. Nedenini tam olarak çözemedim. Genelde karşı cinsten oluyorlar. Mesela okulda bazı hocaların yüzlerine üzün süre bakamıyorum veya arkadaşlarımın bazılarının gözlerine uzun süre bakamıyorum.( 3-4 saniye en fazla ) Sonra muazzam bir göz kaçırma isteği ve gözlerimde yanma oluyor. Gözlerim yaşarıyor. Sanki güneşe bakmışım gibi bir iki saniye gözlerim kamaşıyor. Bu olaylar 7-8 ay önce başıma geldi. Bu gün bir arkadaşımın da başına aynı olaylar gelmiş. Onu görünce aklıma geldi; bir sorayım dedim. Belki bir bilginiz vardır.

Not:Göz tansiyonumu her sene ölçtürüyorum. O konuda bir sıkıntım yok çok şükür. Hafif derecede hipermetrop var ama. :) Bu insanların (bakamadığım) arasında annem de vardı. Birkaç ay böyle devam etti. Sonra bu sorunum geçti. O yüzden üzerinde durmamıştım.

Merhabalar öncelikle. Malesef ki bu sorun bende de var. Genellikle konuşmaktan çekinmediğimiz sürekli iletişim halinde olduğumuz kişilerde bu sorun bir süre sonra ortadan kalkıyor fakat neredeyse konuşmaktan çekindiğimiz çok az konuştuğumuz kişilere bırakın göz göze gelmeyi bir şey söylediğinde bile cevap vermekte zorlanıyoruz. Bir çözümünü ben bulamadım. 10 larca kitap var fakat hepsi kişisel tedavi. Yok şunu yapmalısın yok bunu yapmalısın. Bana göre en iyi çözüm iletişim. Sık sık iletişim haline geçmen durumunda eminim ki sorun ortadan yavaş yavaş kalkacaktır.

http://www.gizlimabet.com/archive/index.php/t-26835.html

Şu konuya göz at.

''Birisine (kim olursa olsun, kardeşleriniz, anneniz-babanız, arkadaşınız...) tek başına bir odaya geçip, ses gelmeyecek şekilde camı kapatıp ona "Seninle bir oyun oynayacağız ve birbirimizin gözlerimizin içine bakacağız. Bakalım en çok kim bakacak" diye birşeyler söyleyiniz. Ona cadı olduğunuzu öğrenmek istediğinizi farkettirmeyiniz. Kişinin gözlerinin içine bakın. O da sizin gözlerinizin içine baksın. Eğer kişi 1dakikadan fazla size bakabiliyorsa, o cadı değildir. Eğer 1 dakika bile dayanamayıp gözlerini kaydırırsa o bir cadı olma ihtimali vardır. Gözlerinizi kırpabilirsiniz, yeterki gözlerinizin içine bakın.''

Bende bakamam uzun süre kimsenin gözüne. Ve açıkcası bu durumdan nefret ediyorum. Aynı şekilde benimde gözlerimde bir yanma oluşuyor. Ayrıca falcı olduğumdan dolayı bu daha da beter. Kimsenin gözünün içine bakarak anlatamam gördüklerimi. Bir yere odaklanıp öyle anlatıyorum. Hiç iyi bir durum değil...

Özür diliyorum flood gibi oldu ama bu yorumu görmemiştim sizin durumunuz benimkinden kötü işinize çok ters bi 'hastalık' inşallah bir çözüm yolu buluruz,

Aynı sorun bende de var. Artı olarak yolda yürürken kafamı yerden kaldırıp birisinin suratına bakamıyorum. Karşıdan birisi geliyosa yolun diğer tarafına geçme isteği duyuyorum. Kalabalık yerleri pek sevmem örnek olarak. Sırf utangaçlık mı başka bir şey mi anlayamadım.

http://www.gizlimabet.com/archive/index.php/t-26835.html

Şu konuya göz at.

''Birisine (kim olursa olsun, kardeşleriniz, anneniz-babanız, arkadaşınız...) tek başına bir odaya geçip, ses gelmeyecek şekilde camı kapatıp ona "Seninle bir oyun oynayacağız ve birbirimizin gözlerimizin içine bakacağız. Bakalım en çok kim bakacak" diye birşeyler söyleyiniz. Ona cadı olduğunuzu öğrenmek istediğinizi farkettirmeyiniz. Kişinin gözlerinin içine bakın. O da sizin gözlerinizin içine baksın. Eğer kişi 1dakikadan fazla size bakabiliyorsa, o cadı değildir. Eğer 1 dakika bile dayanamayıp gözlerini kaydırırsa o bir cadı olma ihtimali vardır. Gözlerinizi kırpabilirsiniz, yeterki gözlerinizin içine bakın.''

Konunuzu daha öce inceledim ancak konunun ilerisinde cadı olup olmadığını anlamanın bukadar kolay olmadığını söylüyorlardı.

Ben de bakamam uzun süre kimsenin gözüne ve açıkcası bu durumdan nefret ediyorum. Aynı şekilde benim de gözlerimde bir yanma oluşuyor. Ayrıca falcı olduğumdan dolayı bu daha da beter. Kimsenin gözünün içine bakarak anlatamam gördüklerimi. Bir yere odaklanıp öyle anlatıyorum. Hiç iyi bir durum değil...

Merhabalar öncelikle.Malesef ki bu sorun bendede var.Genellikle konuşmaktan çekinmediğimiz sürekli iletişim halinde olduğumuz kişilerde bu sorun bir süre sonra ortadan kalkıyor.

Aynen öyle fakat daha karşımdakinin gözüne bakamazken direk bir ön yargı oluşuyor, 'Şuna baksana göz göze gelemiyor, acaba söyledikleri yalan mı' tarzında o yüzden pek inandıramıyorum karşımdakini. :)

Bu konuya baktım pek çok insanla uzun süre göz göze gelebilirim fakat bu olay sanki rastgele bir kişiye karşı oluyor gibi anlam veremedim. Anti-sosyelliktendir diye düşünsem de sadece belli insanlara olması kafamı karıştırıyor. Belki sadece bilinçaltımın verdiği bir tepkidir. Ya da karşımdakinin enerjisi yüksektir veya uyuşmuyordur. Şu an için aklıma başka fikir gelmiyor. :(

Aynen öyle fakat daha karşımdakinin gözüne bakamazken direk bir ön yargı oluşuyor, 'Şuna baksana göz göze gelemiyor, acaba söyledikleri yalan mı' tarzında o yüzden pek inandıramıyorum karşımdakini. :)

Bu konuya baktım pek çok insanla uzun süre göz göze gelebilirim fakat bu olay sanki rastgele bir kişiye karşı oluyor gibi anlam veremedim. Anti-sosyelliktendir diye düşünsem de sadece belli insanlara olması kafamı karıştırıyor. Belki sadece bilinçaltımın verdiği bir tepkidir. Ya da karşımdakinin enerjisi yüksektir veya uyuşmuyordur. Şu an için aklıma başka fikir gelmiyor. :(

Sevgili andrah, sizin de dikkatinizi çekmiş; herkese karşı değil sadece bazı kişilere karşı bu durumunuz. Sebebi ve çözümü şudur gibi net bir yanıt buradan verilmesi elbette mümkün değil. Ancak bu sorununuzun sebebinin büyük ihtimalle daha önceden yaşamış olduğunuz her hangi bir veya birkaç deneyimden, yaşanmışlıktan kaynaklandığı kanaatindeyim. Sayın alinin paylaşmış olduğu konuyu incelemenizi ve deneyimlemenizi naçizane tavsiye ediyorum.

http://www.gizlimabet.com/showthrea...ş-gidiyorsa-Ego-kodları&highlight=ego+kodları

İletişim kurduğunuz her bireyle huzur ve özgüvenle göz teması kurabilmenizi diliyorum.
Sevgilerimle... :)

Geri