insanların Etrafında gördüğüm ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan carrie82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carrie82

Kayıtlı Üye
Merhabalar.

Durugörüsü ileri olan tanışık olduğum bazı arkadaşlarım insanların auralarını gördüklerini söylüyorlar. Ne gördüklerini sorduğumda çoğundan aynı cevabı alıyorum. Insanların kafasinin üzerinde renkli dumanlar görüyorum diyorlar. Ben karşımdaki insanın üçüncü gözüne odaklandığımda etrafını bir kalıp gibi saran şeffaf bir enerji görüyorum.
Kimi insanda bu enerji alanı büyük oluyor kiminin ise çok küçük oluyor ve bazı insanlarınki ( genelde yolda, metrobüste, cafede vs. karşılaştığım tanımadığım insanlarda) öylesine uzayıp gidiyor ki beni bedenlenmiş başka bir varlık gibi korkutuyor. Yani ben öyle hissediyorum, çok korkuyorum.

Yardım edin bu gördüğüm nedir ? Kesin bir bilgisi olan var mı ?

Öncelikle başkalarının ne dediğine ve nasıl gördüğüne bakma, bunlar genelde kafa karıştırır. Başkası insanların kafasının üstünde dumanlar görüyor olabilir. Ben mesela kol bacak gövde yada diğer uzuvlarda görürüm, sende tüm bedeni saran şeffaflık görüyorsun öyle mi? İnsanlar farklı farklı görüp algılayabilir bu konuda sorun yok :)

Yolda cafede vs, yerlerde karşılaşmaların kalabalık yerlerde mi oluyor? Kalabalık yerlerdeyse eğer, o tek bir kişinin enerjisi değildir, kalabalık yerlerde insan gruplarının enerjisi birbirine karışır. 1 enerji diye gördüğün aslında, bir kaç kişinin birleşimidir. O an kalabalık olmasa bile kalabalıktan sürüklediği karışık enerjisidir. Büyük, uzayan, yapışık ve garip gelebilir. Yüzüne aniden çarpınca garipsemişte olabilirsin ama bedensiz varlık olduğunu sanmıyorum :) sadece karışık enerjiler yabancı hissettirmiştir.

Etrafta kimse olmadığında tek bi kişiye odaklanınca da gorebiliyorum. Fakat kalabalıkta daha çok daha basit görebiliyorum. Pek bi çaba harcamama bile gerek kalmıyor. Peki ben bi kalabalıkta yan yana oturan iki kişiye odaklanınca sağdaki kişinin alanı en az 2 metre iken soldakinin yarım metre, hatta bir karış bile olabiliyor. Bu sağdaki kişinin kalabalıktaki enerjiyi daha çok çektiğini mi gösterir sizce ? Yani bu benim farklı şekilde gördüğüm aura mı ? Herkes farklı şekillerde mi görüyor yani?

Herkesin az yada çok aşağı yukarı ayni bir enerji alanı olur. Ama bu geniş farklı dediğiniz durum, aura görmekten farklı arada sırada karşılaşabileceğiniz bir durum, açıklayayım.
Bir kişinin çok geniş bir alanı olması onun çok olduğu anlamına gelmez, enerji çekme vs deği. Etraftan bulaşan kalabalık enerjilerdir.
Ana kalırsa maharet, kalabalık enerjinin üstümüze yapışmasını engellemek, hani çok kalabalık bir yerden çıkınca kendimizi çok ağırlaşmış hissederiz ya o mesela. Etraftan bu şekilde yabancı enerjiler bulaşır ama sindirilmez insanın üstünde ağırlıı ve genişlik yapar sadece.
Enerji çekmek bambaşka, o sindirilir öz enerjiye katılır. Bunlar katılmamış, sadece genişlik ve ağırlık yapmış sanırım.
Böyle bir durum var, sizin anlattığınızdanda buysa, budur heralde.

Ben bi kalabalığa girdiğimde 5 dk içinde hemen etkilenirim. Sanki ortamdaki tüm negatif enerjiyi mıknatıs gibi çekiyorum. Ağırlık ne kelime bazen sebepsizce ağlıyorum bile ve bu beni çok rahatsız ediyor. Sadece babam düzeltebiliyor beni. Garip ama gerçek. Bu olaya da kimisi aura dedi kimisi geri kalan hayatı dedi kimisi yaşam enerjisi dedi. Ama dikkat ettim de herhangi bir duyguyu çok yoğun yaşayan insanlarda ya çok kısa ya da çok uzun. Örneğin çok Üzgün ve ağlayan bir insan da gördüğüm şeffaflık çok uzun olabiliyor. Şöyle de bi durum var; öteki alem, spiritüalizm, cinler vs. hakkında
konuşuldunda gördüğm şeffaflık minimuma iniyor ve hafif beyazlıyor yine de çok net göremiyorum.

Tam olarak neden korktuğunuzu pek anlayamadım açıkçası. Gördüğünüz ne ise onu tanımlayabiliyor, anlamlandırabiliyor, fikir yürütebiliyorsunuz. bazı durumlarda sizi dengeye kavuşturacak durumu da bulmuşsunuz. kendi rehberliğinizi zaten yapıyorsunuz. bu konuda yazılmış onlarca eser var, pek çok sitede binlerce yazı var. Biraz okuyacaksınız, içsel sesinizle doğru ve yanlışı ayıracaksınız. Ben bir enerji alanı görüyorum ve kokuyorum yerine, pek çok insanın göremediği özel bir durumu yaşıyorum, verilmiş ya da sahip olduğum bu hediye için teşekkür ederim demek daha doğru bir bakış açısı olacaktır.

Asıl önemli nokta genel tanımlamalar yapmak değil. A insanı ile B insanı aynı görüye sahip diyelim. ikisi de aynı şekilde tanımlıyor ise bana ezberlenmiş ya da başka birden öğrenilmiş bir bilgiyi tekrar ediyor gibi geliyor. Çünkü süptil enerji o kadar hassastır ki, her şeyden farkında olduğumuz ya da olmadığınız her şeyden etkilenir. Tanımlayamayacağımız ya da fark edemeyeceğimiz kadar hızlı olarak değişir. Devamlı bir hakaret ve oluş halindedir. kişinin tüm varlığından etkilenir. Anılarından etkilenir. örneğin ben mutsuzken enerji alanını görebilen bir kişi iğne gibi sivri siyah renkte görebilir. bir başkası çiçek gibi ve yeşil olarak görebilir. Gören kişi için yeşil negatif çiçek güzün veren bir sembol olduğu için bu şekilde algıya bilir. Sabit belirlenmiş bir üçüncü boyut şekilleri olmadığı için bizim bakış açımız onlara bir şekil verir. Aslında şekli değişik değildir. şekli biz kendi bilinçaltımıza göre algılarız. Bu durumda bir kişinin kişisel rehberliği sizin hiç bir işinize yaramaz. Zaman içinde deneyimlerinizle tanımlamaları kendiniz yapacaksınız.

Anladım. Ben mi bilinç altıma göre öyle görüyorum yoksa gördüğüm başka bişey mi farklı bi anlamı mi var onu anlayamiyordum. Beni bazen hislerim korkutuyor. Inanın o an tanimlayamadigim farklı bir korku hissediyorum neden korktuğumu bilmeden. Araştırmaya çalışıyorum, cok fazla bilgim yok. Burada sizlerden sağlam bilgiler alabileceğim için soruyorum.
Ben öyle nitelendiriyorum ama acaba gerçek olan ne? Bu soruya yanıt almak istemiştim. Ama çok değişken olduğu için, haklısınız. Herşeyden etkilenebiliyor bu alan. Cahilliğime verin. Sadece öğrenmeye çok açığım olan bu, o yüzden çırpınıyorum. Bunları anlatma taraftarı bile değilim fakat olabildiğince bilgilenmek istiyorum. Teşekkürler..

Ben bu tarz şeyleri bilinçli olarak yapmıyorum. Sizin kadar gelişmiş de değilim, somut olarak gördüğüm bir aura yok. Ancak görmesem de hissedebiliyorum. Görmeden bir renk belirleyebiliyorum kafamda. Ancak bu duruma odaklanınca migrenim tutuyor.Sizce migrenle bir alakası var mı?

Hiperaktifejderha, bazı aura renklerini ben de hissedebiliyorum. Ciddi bir odaklanma istiyor. Ama gördüğüm şey sadece şeffaf. Bu konuda siteden de bilgi edinebilirsiniz. Renkler konusunda pek çok bilgi var forumda fakat ben bu gördüğüm şeffaf alan konusunda bi bilgi bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri