Gwendoline
Kayıtlı Üye
Bazı ortamlarda ve bazı kişilerin yanında rahatsız oluyorum. bunlar tanımadıgım kişiler.. bilhassa bazı insanların bakışları beni rahatsız ediyor modum düşüyor. Onların kendi karakter yapılarından kaynaklanan ego vs gibi durumları konuşmasam bile yanlarından geçsem bana yansıyor sanki olumsuzluk alıyorum ve oradan kaçmak istiyorum. bunu yaşamam için bi şekilde bu kişilerle iletişim kurmama ve konuşmama gerek yok. biraz hissiyatlı bir insanım tanımadıgım birine bir soru sormadan önce ne tarz bi yanıt verebileceğini anlayabiliyorum.. ya açıkcası benim hakkımda negatif yada pozitif düşündüklerini hemen hissederim ve bu çabucak bana geçer..
aslında kötü birşey değil fakat bunu iyi yönde kullanamıyorum.. bazen fazla ruhsal strese neden oluyor bu bende ve fiziksel olarak yoruluyorum sonra. baş dönmesi gibi bir etki yapıyor. bakın bu insanlarla hiçbir sorunum veya bunun gibi bişey olmamasına konuşmama ragmen aynı odada bile bulunamıyorum. derhal kaçmak isteği oluşuyor fakat şartlar gereği bunu yapamayınca sinirlerim bozuluyor kendi kendime agresifleşiyorum boguluyor gibi oluyorum. beni çok kötü etkiliyor.. bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? tavsiye verebilir misiniz? lütfen bana destek olun. gerçekten benim için önemli olmasa konu açmazdım.
şimdiden teşekkür ederim..
aslında kötü birşey değil fakat bunu iyi yönde kullanamıyorum.. bazen fazla ruhsal strese neden oluyor bu bende ve fiziksel olarak yoruluyorum sonra. baş dönmesi gibi bir etki yapıyor. bakın bu insanlarla hiçbir sorunum veya bunun gibi bişey olmamasına konuşmama ragmen aynı odada bile bulunamıyorum. derhal kaçmak isteği oluşuyor fakat şartlar gereği bunu yapamayınca sinirlerim bozuluyor kendi kendime agresifleşiyorum boguluyor gibi oluyorum. beni çok kötü etkiliyor.. bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? tavsiye verebilir misiniz? lütfen bana destek olun. gerçekten benim için önemli olmasa konu açmazdım.
şimdiden teşekkür ederim..