"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnsanlar neden cin çağırırlar?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dewil66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dewil66

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben uzun süredir cin vb. varlıklarla aşırı ilgiliyim hatta çocukluğumdan beri diyebilirim.Hep çağırmak istedim ama o enerjiyi bulamadım bir türlü kendimde yani birkaç kez nasıl çağıracağımı herşeyi ayarladım daha başlarken yutkunmada zorluk çektim,boğulacak gibi oldum.Sanki bir anda nefesim tükeniyordu.1 yıl kadar bir süre hiç düşünmeden yaşadım nasıl oldu bende bilmiyorum.Şimdi yeniden çok merak ediyorum ve çağırmak istiyorum.Acaba çağıran arkadaşlar neden çağırmışlardı?Yani diyelim ki çağırdım cinin sesini duymak için çağırmayacağıma göre bir amacım olması lazım ki dalga geçiyor gibi görünmeyeyim.Gerçekten yardımcı olabilecek akıl verebilecek birileri varsa sevinirim.

Bir de unutmadan ben hiç korkmadım cinlerden yani şu ana kadar onlara karşı içimde hiç bir korku oluşmadı.Bana birşey yapabileceklerini düşünmedim.Bu herkeste böyle midir yoksa bende mi bir tuhaflık var?

Sevgiler...
 
Bir cin daveti, komşu kızı Zehra’yı çağırmak öteye geçen bir şey değildir. Eğer komşu kızınız çok iyi kek yapıyorsa ondan kek tarifini isteyebilirsiniz. Eğer Zehra bir sorunlu bir tipse onun sorunlarını dinlersiniz ya da enerjisinden etkilenirsiniz. Kısacası iyi-kötü tüm özelliklerini de almaya başlarsınız. Zehra dan farklı olarak cinlerin elemental yapıları farklıdır. Yani tek bir maddeden yaratılmışlardır. Bizim gibi 4 elemente sahip değillerdir. Bu yüzden onlarda fazla olan elementten dolayı bizler olumsuz etkileniriz. Örneğin bizler güneşe alışığızdır. Fakat güneş yaz aylarında bizi olumsuz etkileyebilir eğer fazla yaklaşırsak daha da olumsuz etkileniriz. Çünkü elemental yapımız fazla ateşe dayanaklı değildir. Nasıl çevremizdeki insanları çok iyi tanımıyorsak, hiç bilmediğimiz varlığı doğal olarak tanıyamayız. Uzun zaman geçmesi lazım tanımak için. Bazen geçen bu uzun zamanlardan sonra maddi ve manevi bizi kötü yapan insanlar vardır. Hatta onlar yalancı, nankör, çıkarcı, kötü davranan kişiler olsa bile bazen bağımlı hale geliriz ne kadar kötü olursa olsun onlardan vazgeçemeyiz.

Bazen de bilgisi, sevgisi ile bize hayatı güzelleştiren insanlar ile yaşarız. Şimdi bu komşu kızına benzettiğim cinler hangisinden. Tabi ki ikisinden de. Acaba davet başarılı olursa hangisi gelecek. Ve siz onu tam olarak en zaman tanıyacaksınız. Yalan mı söylüyor, doğrumu söylüyor nasıl bileceksiniz. Birde tam net olarak göremeyecek, duyamayacak ve hissedemeyeceksiniz.

Diyelim ki davet başarılı olmadı ve bir kapı aralayabildiniz bu durumda 1. ve 2. boyuttan varlıklar gelecek yani parazitler. Akıl yok, İdrak yok tıpkı bir mantar gibi düşünün, ya da bir bakteri gibi, bu varlık sizden beslenecekte beslenecek ve siz bunu anlayamayacaksınız. Sorunlarınız için belki psikologa, belki doktora belki medyuma gideceksiniz herkes başka bir şey söyleyecek. Sorun devam edecek belki büyüyecek ve siz bir çözüm bulmayacaksınız.

Geleceğimi merak ediyorsunuz. Merak etseniz de, etmeseniz de sizin için biçilen olasılıkları yaşayacaksınız. Öğrensen ne olacak öğrenmesen ne olacak. Git bit falcıya sohbet et, öğren, umut al keyifli zaman geçir ve konuyu orada kapat.

Yetenek mi istiyorsunuz. Zaten yeteneğiniz var. Kendi yeteneğinizi bilmiyor iseniz, meditasyon , rüyaya yatma, hipnoz gibi yöntemlerle öğrenebilir ve geliştirmek
için kitapları ve öğretmenleri kullanabilirsiniz. Zamanla gelişirsiniz. 1 kelime öğrenseniz bile kardır diye bakıp deneyeceksiniz. en iyi kitap ya da en iyi öğretmen yok.

Bir istediğinizin mi olmasını istiyorsunuz. Bu istek size gerçekten güzellikler gidecekse ve size uygun ise çalışın, uğraşın, yaratıcıdan isteyin, metafizikle, kuantumla, dramalarla, çekim yasasıyla bu dileği hayatınıza çekmeye çalışın.

Sen Dört elementten ve beşinci diğer bir elementten var edildin. Akıl, Toprak, Su, Ateş ve Hava var sende. Dönüştür kendini. Ne yapacaksın tek bir elemente ait bir varlığın kendisini. Dönüştür kendini. Kendini dönüştürmeyen hiç bir şeyi dönüştüremez.

Ben Bu mesajı konu olarakda açayımda arada kaybolmasın.
 
Bende varlıklara ilgi duyarım ama hiç davet etmek içimden gelmiyor.Sanırım gurur yapıyorum.
 
Bazen insanlar meraktan bazende değişik amaçlar için cin vs çağırırlar.sen çağır gelirse gelir kormdıysan niçin ölecek gibi oldun anlamadım.bir çelişki sözkonusu
 
bırakın herkes kendi hayatını yaşasın.

elde etmek için harcayacagınız emeklere yazık.

melekleri hissedin müthiş rahatlık ve huzur.

saglıcakla ve ışıkla kalın.
 
Kimileri fazla meraklıdır onlarca defa çağırır hiçbir sonuç elde edemez, kimileri de hiç ilgi duymamıştır ancak hayatını bu şekilde yönlendirmek zorunda kalır. Hayat her zaman tercihler bütünü değildir. Gideceğimiz yol bellidir, bize nasıl gideceğimizi seçmek kalır.
 
Korktuğum için olmadı,dediğim gibi tükendim bir anda.O yüzden şu ana kadar çağırmadım zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst