"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnsanlar neden büyüyü tercih eder

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Avrupa'da cadı dışında İskandinav ya trollerini de dışlanmışlar.Boyu uzun büyücü kadınlara troll diyorlarmış.Boy ortalaması sürekli arttığından bu kadınların 1.80 olduğu o dönem için söylenebilir.

Anadolu topraklarında bir doktor hastayı iyi etmiş.İsa ya benzer hikaye oluşturmuşlar.Özellikle doktorun ben ilaç verdim yaşıyordu gibi ifadelerini de belirtiyorlar.Kafa karıştırıcı bir nokta burası.

Bu konuyu günümüz şartlarında değerlendirerek açtım. Açma sebebim ilim sahibi insanlara hitaben değil tam aksine sevgili Retro'nun yukarıda çizdiği profillere dayalıdır. Belki hataya düşecek bazı insanların son anda bu yazıyı da görüp kendinde olan sorunları farkederek yapacağı şeylerden vazgeçmesini sağlayabilirim.
Ben kendi adıma büyü konusunu gerçekten bu ilime vakıf kişilerin özel bir yetenek ve bilgi birikimiyle hayatını kolaylaştırmak adına üstün bir becerisi olarak görüyorum ve aslında o kadar değerli ki bunu yapabilme yetisine sahipsiniz , kotüye kullanma,zarar verme intikam alma duygusu olmaksızın nefsini koruyabilirseniz çok çzel bir durum ama bana göre sizi sevmeyen birini kendisinize siz platoniksiniz diye atıyorum bağlamaya çalışmak akıl tutulması ve asla doğru bulmuyorum, kültürel düzeyi düsük bir aile ferdinin oğlu dizinin dibinde durmuyor diye geliniyle ayırmak istemesi korkunç. Ancak toplumsal bu olaylara bas vurulma konusu sosyo ekonoöik kosullarla bence daha cok ilgili bu okumus olmaya kültürede bakmıyor belki coğumuz iyi eğitimli üniversite mezunu ancak hayat zorlaştı,sosyal çürüme ve ilişki dejenarasyonu hat safha da insanlar daha çok bu sebep ve ekonomik kosullardan hayatını kolaylaştırmak için sanırıö kullanıyor

herkesin düşüncelerine saygı duyuyorum .
Gerçekten büyü yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? Yada ben yapıyorum diyebilen var mı?
Sonuçta herkesin kendi düşüncesi kendi iradesi bunu yaptırıp olumlu sonuç alan var mı merak ettim bende gerçekten yaptırmak istiyorum ama önüne gelen medyum önüne gelen hüddam olmuş bu işi herkes dolandırıcılığa dökmüş.
yaptırmak istiyorum ben ama gerçekten yapabilecek biri yada yaptırıp olumlu sonuç alan var mı?

Gerçekten büyü yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? Yada ben yapıyorum diyebilen var mı?
Sonuçta herkesin kendi düşüncesi kendi iradesi bunu yaptırıp olumlu sonuç alan var mı merak ettim bende gerçekten yaptırmak istiyorum ama önüne gelen medyum önüne gelen hüddam olmuş bu işi herkes dolandırıcılığa dökmüş.
yaptırmak istiyorum ben ama gerçekten yapabilecek biri yada yaptırıp olumlu sonuç alan var mı?
Evet yaptirdim ve sonuç aldım. Sonucunun ne kadar kötü olduğunu yaptırın ve görün.

Yapan birisi yaptım demez buda aklınızda olsun gerçekten ilmiyle yapan sesini çıkaranlar değildir. Birkaç yere aynı soruyu sormuşunuz bildiğiniz insanlarsa yapanlar illa ki onlar hakkında bilgi sahibisinizdir ne kadar gerçek ya da ne kadar dolandırıcı olduğunu siz bileceksiniz. Doğru işlemler doğru şekilde yapıldığı takdirde olumlu sonuç verir.Daha da bişey sormayın lütfen ne yaptınız nasıl yaptınız diye.Zaten yapanlarda bunu açıklamayacak.

Yapan birisi yaptım demez buda aklınızda olsun gerçekten ilmiyle yapan sesini çıkaranlar değildir. Birkaç yere aynı soruyu sormuşunuz bildiğiniz insanlarsa yapanlar illa ki onlar hakkında bilgi sahibisinizdir ne kadar gerçek ya da ne kadar dolandırıcı olduğunu siz bileceksiniz. Doğru işlemler doğru şekilde yapıldığı takdirde olumlu sonuç verir.Daha da bişey sormayın lütfen ne yaptınız nasıl yaptınız diye.Zaten yapanlarda bunu açıklamayacak.
gerçek veya dolandırıcı olduğunu bilsem zaten sormam direk ona giderim.Soru sormakta sizin fikrinize saygı duyuyorum ama soru sormama karışamazsınız istediğim gibi soru sorarım istediğim yerde sorarım .
yaptıran varsa etkileri neler oluyor ne gibi durumlar oluyor onları merak ediyorum
size de ritüellerinizde başarılar diliyorum.

Sizi istemeyen birini zorla ele geçirmeye çalışıyorsunuz ve sonuçları korkunç oluyor .
musallat olayı mı var yoksa kendimizi kandırıyoruz sonuçta büyü etkisiyle bize geliyor ondan dolayı mı biraz açıklayabilir misiniz?

İnsanlar büyüyü tercih ederler. Çünkü bazen çok çabalarlar ama görünmez bir engel her defasında tüm emeklerini sabote etmeye ve akibetlerini bloke etmeye devam eder. İşte o görünmeyen ama orada durduğu artık aşikar olan enerji engelini, karşı enerji ile kırarak ortadan kaldırmak ve hayatta ilerleme kaydetmek için büyüyü tercih ederler.

Bu kadar basit. Hayatın belli bir noktasında Majiye başvurmanın en doğal, en rasyonal, en fıtri, en ironik, en ümitvar, en analitik , en histerik hatta en ilmi çıkış noktası da budur. Yani kuralına göre oynamayı öğrenmenin diğer adıdır maji alemini duyulan ilginin kaynağı
.

Son düzenleme:
İnsanlar büyüyü tercih ederler. Çünkü bazen çok çabalarlar ama görünmez bir engel her defasında tüm emeklerini sabote etmeye ve akibetlerini bloke etmeye devam eder. İşte o görünmeyen ama orada durduğu artık aşikar olan enerji engelini, karşı enerji ile kırarak ortadan kaldırmak ve hayatta ilerleme kaydetmek için büyüyü tercih ederler.

Bu kadar basit. Hayatın belli bir noktasında Majiye başvurmanın en doğal, en rasyonal, en fıtri, en ironik, en ümitvar, en analitik , en histerik hatta en ilmi çıkış noktası da budur. Yani kuralına göre oynamayı öğrenmenin diğer adıdır maji alemini duyulan ilginin kaynağı
.
Çok güzel dile getirmişin. Ama insanlar tamamen olmayanı majiyle olduracağız diye uğraşıyorlar.Orda başlıyor zaten bütün sıkıntı problem. Geçenlerde ben gizli kalan bi mevzular var biliyorum ama öğrenmek istesem diye içimden geçiyor birki alfabelerden işlemler yapsam önüme düşer ama dedim,yok yapma öğrenmek istemiyorum bilmeyim dedim( bilirsem o dostluğu bitirmek zorunda kalacaktım) olay ben öğrenmeye ramak kala kıyısından döndü ( ben bi ritüel yapmış olsaydım akışa geçmiş zaten,beni bulacaktı )aslında bi nevi enerji boyutumuz herşeyi yönlendiren.

Geri