gizliherif
Kayıtlı Üye
Merhaba, sorum şu insanlarla ne zaman iç içe olsam farkındalığımın git gide azaldığını hissediyorum, kendim olmadığımı hissediyorum.Bunu aşmanın bir yolu var mı ?
Merhaba, sorum şu insanlarla ne zaman iç içe olsam farkındalığımın git gide azaldığını hissediyorum, kendim olmadığımı hissediyorum.Bunu aşmanın bir yolu var mı ?
Bu herkesin sorunu çünki insanların seviyesi düşük,auraları kirli hırs aç gözlülük öfke nefret yayıyorlar uyumsuz düşük titreşmler içindeler,titreşimlerini yükseltmek istiyorsan yalnızlığı seçmelisin en azından zamn zaman.Merhaba, sorum şu insanlarla ne zaman iç içe olsam farkındalığımın git gide azaldığını hissediyorum, kendim olmadığımı hissediyorum.Bunu aşmanın bir yolu var mı ?
Şu hayatta tek başına inzivada kalarak, sadece kendi sesinin yankısını duyarak, Hakikat' i keşfedemezsin.
Farkındalıktan kasıt nedir burada?Merhaba, sorum şu insanlarla ne zaman iç içe olsam farkındalığımın git gide azaldığını hissediyorum, kendim olmadığımı hissediyorum.Bunu aşmanın bir yolu var mı ?
Farkındalıktan kasıt nedir burada?
Demek ki ya radar ayarı yapmanız gerekiyor ya da radara giren bilgileri işleyecek kapasiteyi arttırmanız gerekiyor.Davranışların, zihnindeki düşüncelerin ve yapılan hareketlerin tümüyle bilincinde olmak.