Hissedebilirsiniz tabiki ama görmek ? Bambaşka birşey olur bu.Kesin yöntem derkende hislerle ne kadar kesin olur? Unutmayalım ki hisler yanıltabilir.arkadaşlar kesin cevap istiyorum. bir insanın sizin hakkınızdaki düşüncelerini görebilir veya hissedebilir misiniz yani bunun bir yöntemi var mı ama kesin bir yöntem olmalı ve bu yöntemin ne olduğu farketmez. önemli bu cidden.yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
Düşünceleri hissetmekten mi bahsediyorsunuz yoksa maddeyi görür gibi görmek mi ? Sorunuzu biraz daha açmanız lazım
Siz hissetmekten basediyorsunuz yazınız sanki bir film şeridini görür gibi düşüncenin görülmesi gibi anlaşılabiliniyor.
Evet hissetmek mümkündür hatta insanların düşüncelerini almak bile mümkündür ama bu özelliği edinirseniz öyle sanıyorum ki etrafınızda dost kalmaz
çünki herkezin bir eksik yönü bir olumsuz özelliği vardır ve siz bunları bildikçe karşınızdaki insana ona göre bir tavır sergileyeceksiniz ve buda doğal olarak karşınızdaki insanı sizden aşırı derece uzaklaştırıcaktır.
Rivayet edilir ki bir derviş hacı bektaş velinin dergahında 20 yıl hizmet etti 20 yıl sonunda hacı bektaşa dedi ki ben artık el almak istiyorum
o zaat dedi ki sen daha hazır değilsin sana şimdi el verirsem kendi hayatını perişan edersin adam ısrar edince hacı bektaş velide adama el vermiş nasibini almış
adam çarşıda pazarda dolaşırken insanların olumsuz yönlerini görüp kin kusmaya başlamış
camiye namaza gitmiş cemaatteki insanların düşüncelerini sezip namazı defalarca bozmuş rabbine odaklanamadı
adam insanların olumsuz düşüncelerini gördükçe insanlara çatmaya başlamış en sonunda adamı çarşıya pazara camiye almaz olmuşlar
nihayetinde adam evdeki hanımınında olumsuz düşüncelerini sezip evde devamlı huzursuzluk çıkartmaya başlayınca karısıda terk etmiş
Yani demem oki bir özelliği önce taşıyabilmeyi öğrenmeli insan, bu o özellikten daha önemli insan taşıyabildikten sonra kendisine verilir hakettiği şey
önemli olan haketmeyi bilmek öncelikle,herşeyden önce insan ruhunu terbiye etmeli sonrası zaten gelir.
Madem bir kerelik öyleyse istihareye yatın.
Ben namaz kılmadan yapıyorum aptesli olun duanızı okuyun sag tarafa yatın ve niyetinizi söyleyin kimseyle konuşmadan uyuyun.
Druidlerin büyülerini uygulamak için onların dinlerine mensup olmanız lazım
Bir müslüman bir paganın uygulamalarını yapamaz bir paganda bir müslümanın yapacağı islami uygulamaları yapamaz herkez kendi inancındaki majikal yolda olmak zorundadır.
Çeşit çeşit istihareler var ama bir insanın düşüncesini öğrenmeye dayalı istihare hiç duymadım
istiharelerde genelde şu olur misal kişi bir işe atılıcak onun hayırmı şermi olduğunu öğrenmek için istihare yapar kişide rüyasında hayır anlamına gelen veya şer anlamına gelen simgeler görür bu sebeple istihare sizin isteğinize uymaz gibime geliyor çünki sizin istediğiniz simgelerden fazlası kişinin düşüncesini öğrenmektir.
Bakım konusuna gelirsek size birşey yapılmayacak düşüncesini öğrenmek istediğiniz kişiye bakım yapılıcak düşünceleri öğrenilicek ve size söylenicek
eğer bunu yapmak isterseniz site sahipleriyle iletişime geçin urum veya yule ile.