Yani az öncekileri saymam dışında genel olarak 22 23 yaşında uzun saçlı bir erkek çok narin duruyordu ama hiç Öyle değildi. Sürekli hasta gibi sanki zorlanıyor yada sıkılıyor gibiydi. Hatta artık ölsem ne güzel olur dediğini biliyorum

şaka ile karışık söylemişti. Ve sürekli her kişisel birşey sorduğumda boşver ben tahmin ettiğinden daha kötü birisiyim derdi. Birde çok keskin bakıyordu göz göze geldiğimde sanki kafamın içindeymiş gibi. Hee hatırlamışken eline koluna falan degdigimde sürekli elektrik çarpıyordu oda kusura bakma gerginken böyle oluyor derdi. Hatta bir seferinde baya canım yanmıştı. Ve damarları çok belirgindi eli kolu ayağı hatta yüzü bile.
Merhabalar,
İzlenimlerinizi güzel ifade etmişsiniz. Analizinizde iyi. Bende düşüncelerimi aklıma gelenleri paylaşmak istiyorm.
Bu şahıs tekin biri değildir. Hiçbir şeyden korkmayan ve buna ragmen ölümü tercih eden birinden uzak durmanız hayrınıza olur.
Ama sanırım bu kadar yakınken pekte uzak duramayabilirsiniz. Kendisi isterse uzaklaşır istemezse pek sanmıyorum.
Aklıma bu şahıs için birden fazla şey geldi.
Öncelikle hasta, zayıf ve güçsüz bir beden üstelik çok zayıf. Bu belirtiler normal bir insan için zaten o bedende olagandışı bir şeylerin oldugu sinyalini bize rahatlıkla verir. Şu şartlar altında mitolojik bir varlıgın içinden çıkacağının düşünülmesi malesef mantıklı gelmiyor.
Öyle olsa şahıs böyle olmazdı diye düşünüyorum.
Doğuştan parapsikolojik yetenekleri vardır yani yakındır birde musallatı hatta güçlü bir musallatı üstünde taşıyorsa zihinlere hükmedebilirler bir şekilde. Gözler iyi bir iletim kanalı. İçine içine bakarak zihin kontrolüyle kendini kurt gibi göstermesi olagan bir şey. Dünyada bir sürü garip musallatlı insan var, yok değil. Hepside bir dengesiz. O insanları herkesin ruhu bir şekilde hissediyor. İnsnaalrın Kimi umursamıyor, kimi hassassa kötü etkileniyor, kimi ise çıkarı için bu tipler yanında tutuyor. Yani insanların yaklaşımları da çeşit çeşit...
Açıkçası bu kişi ne yaşıyorsa artık dibini yaşıyor gibi bir şey. Kendisi bu dünyada başka varlıkların üssü haline gelmiş.
Müslüman olmayanlaeı bu görüşüm baglamaz ama şunu söyleyim. Kıyamet alemetleri bunlar. İnsan ahlakı gitgide bozuluyor garip çocuklar daha ana karnından doguyor, ahlaki dejenerasyon had safhada, sahipsiz çocuklar, ruhsal psikolojik hastalıklar. Yani günümüz dünyası günah bataklığından farksız. Saglık bir insan ırkıyla karşı karşıyayız.
Kim bilir daha neler neler göreceğiz.