Karakter219
Kayıtlı Üye
başka boyuttan varlıklar hoca veya benzeri bişeyimiz olma ihtimali var mı ?
Bu varlıklar ile nasıl iletişime geçilebilir? Ek olarak varlıkların bilgileri nelerle sınırlı? İnsanlarda ki gibi belirli alanlarda uzman olanları var mı?
Varlıklar dediğimizde önünüzde sonsuz bir derya vardır. Haliyle bazısı bir konuda uzmandır, bazısı hiçbir konuda, bazısı birden fazla konuda. Bununla birlikte bir varlığın ne bilip bilmediğinden daha çok, neye yetkili olup olmadığıdır. Şeytan da bir varlıktır ve kainattaki çok ciddi bilgi+tecrübe sahibi varlıklardan biridir ancak bu sonunu değiştirmiyor.Aslında bir öğretmen eşliğinde bu işlemleri yapmayı çok isterdim, ancak bulunduğum yerde böyle birisi yok. Ek olarak soruma haylen yanıt alamadım, bu varlıklar insanlar gibi belirli konularda mı bilgi sahibi, yoksa genel olarak tüm konularda bir bilgi birikimleri mi var?
Bizim boyutumuzda insan ömründen de çok bulunabilirler aralıksız olarak, yeter ki yetki verilmiş olsun. Ayrıca insanlara çaktırmadan mesela tamamen insandan farksız hatta öz annenizden farksız surette de, standart insani iletişime de geçebilirler. Ruh tahtası gibi oyuncaklar da genelde düşük, işe yaramaz, negatif varlıklara kanal açar (günümüzde dönüştüğü biçimi)Bizim boyutumuzda ya da maddesel alemde uzun süre bulunamazlar ama telepatik yolla iletişime geçilebilir. Ya da bir medyum, ruh tahtası gibi kanallar ile iletişim olabilir. Ve ya otomatik yazma ile kendiniz kanal olabilirsiniz ama bunun için doğru frekansa sahip olmalısınız. Genel hat itibariyle zor iş. Ayrıca çok iyi korunma ister çünkü negatif bir parazitin musallat olma olasılığı yüksek. Sadece merak içinse bulaşmaya gerek yok.
Yaratandır yetkiyi veren. Böyle bir kaide yoksa da çekebilir. Boş demeden önce de, dolandırılmadan, yorulmadan, gönüllülük ile, rahat rahat ekran karşısında gerçek ve/veya doğru bilgi alabileceğiniz nadir bir platformdasınız ve burada değerli ve bilgi sahibi insanlar herkese paylaşım yapmaya çalışıyor. Bazılarımız bırakın düzünü yanlışını hiçbir öğretmen olmadan zor yollar da katettik, bir çokları gibi. Allah gönlünüze versin inşallah.Bu yetkiyi veren kim? İnsan mı? Ek olarak pozitif niyetli biri pozitif amaçlar ile aynı amacı ve bilgiyi taşıyan varlıkları kendine çeker mi? Ayrıca klavye başından değilde ciddi olarak bilgi edinmek istiyorum, ancak düzgün bir öğretmen bulamadıktan sonra hepsi boş.