"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İngilizce'yi kavrayabilmek için subliminal....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

logii

Kayıtlı Üye
Bunu yazacağım aklıma bile gelmezdi ama bir çare arıyorum ne yazık ki.. İngilizce öğrenmek için veya ingilizceyi daha iyi kavramak için subliminal bir müzik veya herhangi birşeyler yapabilir misin Urum.. ?

İşin subminal kısmını bilemem ama yakın zamanda Üniversiltelerarası Kurul Yabanci Dil Sınavı'na (ÜDS) girecek biri olarak size bir kaç tavsiye verebilirim.Sıfırdan başlayacaksanız kesinlikle yardım alın bir kurstan ya da bilen birinden.İngilizce mantığı Türkçe mantığından çok farklı olduğundan kendi kendinize öğreneyim derken çok yanlış şeyleri kafanıza oturtabilirsiniz ve bunların yerine doğrularını koymak daha sonra çok uğraştırır.Bunun dışında kelime kartları hazırlayın.Bir tarafına Türkçesi bir tarafına İngilizcesini yazın.Her gün o kartlara bakın.Gün geçtikçe aklınızda kalan kelime sayısı artacaktır.Özellikle yatmadan önce bakarsanız daha kalıcı olur.Öğrendiğiniz kelimeleri cümle içinde kullanırsanız kalıcılık daha kalıcı olur.Bol bol seviyenize göre kitaplar okuyun.Başka türlü okuğunuzu anlama hızınızı geliştirmeniz daha zaman alır.Ayrıca çok klasik bir söz vardır ama doğrudur,İngilizce nankör bir dildir.Ara verdiğiniz an unutmaya başlarsınız bazı şeyleri.Yani bu iş kelime+kitap okuma+bol bol alıştırma yapmaktan geçiyor.Başarılar dilerim..

Güzel bir şey olur gerçekten.İngilizcemi geliştirirsem yabancı kaynakları daha verimli bir şekilde okuyabilirim.

Hipnoz ile ingilizceyi daha çabuk ve iyi öğrenme gibi birtakım kurslar duydum sizler ne yorum da bulanbilirsiniz arkadaşlar olablirmi böyle birşey?

İngilizce için yardımcı olabilirim ama normal yollardan :) subliminal mp3 nasıl yapılır bilmiyorum. Yardım isteyen özel mesaj yazabilir, en azından pratik yapmanıza yardım edebilirim.

İngilizce için yardımcı olabilirim ama normal yollardan :) subliminal mp3 nasıl yapılır bilmiyorum. Yardım isteyen özel mesaj yazabilir, en azından pratik yapmanıza yardım edebilirim.

Sevgili üyemiz özel mesajla değil de buradan herkese açık bir şekilde yardım isteyenlere yardımcı olursanız sanırım daha faydalı olacaksınızdır.Örneğin bu konu ile ilgili bir konu başlığı açıp buradan İngilizce öğrenme adına yardımlarınızı yapabilirsiniz sanırım.

arkadaşlar ingilizce öğretmenliği son sınıf öğrencisi olarak şunu tavsiye edebilirim.ingilizce tv kanalları videolar,klipler,kitaplar,filimler ne varsa yutun.kendi seviyenizden yüksekte bir kitap alın,okumaya çalışın,içindeki dilbilgisi yapılarını bilmiyorsanız,yardımcı bir gramer kitabından faydalanabilirsiniz takıldığınız noktalarda.bilmediğiniz kelimeleri sözlükten ama kelimenin kullanıldığı ingilizce cümleler içeren bir sözlükten bakabilirsiniz.ve en önemlisi sürekli üzerinde durmak,ingilizce yazın okuyun,dinleyin hiç ara vermeyin

Geri