asterix
Kayıtlı Üye
Hikaye onlar, gelsin benim modumu degiştirsin de göreyim. İnsanın iradesine ne ins ne de cin hükmedemez. Amerika meydanı boş bulmuş atıyor. Ay'a da gittiklerini söylüyorlardı ama sonra hayal gördükleri ortaya çıktı.ELF frekansi 1 ile 20 herzlik bir frekanstir,ve insanlardaki hakim beyin frekansi ile ayni degerde bir frekanstir.Dr.herlic 6.6 herzlik ELF dalgasinin depresyona yol actigini buldu.7.83 Herzlik ELF dalgasi insanin iyi hissetmesine yol aciyo(Burgerking,mc donelt gibi resteronlarda ve bazi büyük oteller zincirinde ve hatta benim calistigim bir resteronda kullanildi kullaniliyor).10.80 dalgasi isyankar davranilmasina neden oluyor...(Arab bahari!)Ve bu teknolojinin bütünt patentleri Amerikan hava kuvvetlerine ait!
alıntıdır.
Cinler de insan iradesini kirabiliyor bu nedenle varlıkla yapılan büyüler daha etkili. Pekala aynı çalışma mantığı frekans da aynı işlevi görür. Ayrıca insanlar sanıldığı kadar aklı başında değil, kimse peygamber değil.Zihin okuma başka insan iradesine hükmetmek başka. Aklı başında bir insanın iradesini uzaktan ciple frekansla vs hiç kimse yönlendiremez. Anca birtakım ilaçlarla iradeyi devreden çıkararak bir şeyler yapabilirler, belki.
Kastettiğim kafası güzeller değil onlar ayrıca incelenebilir, ben insanoğlunun zayıf iradeli, sapıtmaya yönelimli olduğunu söyledim sadece. Yani kendini yönetebilen kişi sayısı çok az ve herkesin bir zayıf noktası var.Kafası güzel insanlar hep var zaten, o ayrı bir konu![]()
Ama işte şeytana kulak veriyorlar nice kendini çok imanlı sanıp cinlerle anlaşma yapanlar var. Evet her şey Allah'tan ama bu tamamen rastgele bir seçim değil. Peygamberler özel seçilmiş kullar belirli özelliklerinden dolayı Allah sonsuz ilmiyle herkesin kapasitesi ölçüsünde görev veriyor sınav yapıyor.Kur'an da Allah'ın saptırdığı ve Allah'ın doğru yola ilettikleri der. Yani insan sapıtırsa da Allah'tan. Ayrıca Peygamber efendimiz nefsini elinde tutan Allah'a yemin eder. Demek ki nefisler de ancak Allah'ın hükmündedir ve bırakın elin Amerikalısını, şeytanın bile ona kulak vermeyen nefslere sözü geçmez.
Aslında ben bu konuyu da merak ediyorum. Karsılıklı anlaşma maddelerinin ne olduğunu yani. Ne vaadediyorlar birbirlerine?Ama işte şeytana kulak veriyorlar nice kendini çok imanlı sanıp cinlerle anlaşma yapanlar var.
Evet, öyle bir şeyler var ama onlar beyin yakan konular ve ben şahsen hiç kafa yormamayı tercih ediyorum öyle meselelere.Evet her şey Allah'tan ama bu tamamen rastgele bir seçim değil. Peygamberler özel seçilmiş kullar belirli özelliklerinden dolayı Allah sonsuz ilmiyle herkesin kapasitesi ölçüsünde görev veriyor sınav yapıyor.
Bilmem onlara sormak lazım.. görüyoruz filan deyip kurtulmaya çalışmayanlar genelde orta yolu bulanlar.. büyü işlerini yaptırıyorlar. Karşılığında da bir şekilde ödeme yapıyorlar işte. Cinsellik. enerji vb. gibiAslında ben bu konuyu da merak ediyorum. Karsılıklı anlaşma maddelerinin ne olduğunu yani. Ne vaadediyorlar birbirlerine?
Bu bahsettiklerim negatif tarafta olanlar herkes onlara hizmet etsin dünya ona çalışsın isteyenler, tabi talep edilen şeye muhatap olunan varlıklara göre de ödeme çeşitleri değişiyor. İyi varlıklar öyle amaçla yaklasmaz. doğru şeyi yaptığını bildiği insanları şart koşmadan destekler.Bilmem onlara sormak lazım.. görüyoruz filan deyip kurtulmaya çalışmayanlar genelde orta yolu bulanlar.. büyü işlerini yaptırıyorlar. Karşılığında da bir şekilde ödeme yapıyorlar işte. Cinsellik. enerji vb. gibi
Tanıdığım birisi onlardan biriyle birlikteydi kari koca gibi.
İrade dediğiniz şeyin zihinsel bir faaliyet olduğunu bilmeden mi bu cümleyi kuruyorsunuz yoksa öylesine mi yazıyorsunuz ?Zihin okuma başka insan iradesine hükmetmek başka. Aklı başında bir insanın iradesini uzaktan ciple frekansla vs hiç kimse yönlendiremez. Anca birtakım ilaçlarla iradeyi devreden çıkararak bir şeyler yapabilirler, belki.
Hikaye onlar, gelsin benim modumu degiştirsin de göreyim.
İnsanın iradesine ne ins ne de cin hükmedemez.
Amerika meydanı boş bulmuş atıyor.