Sennin
Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar;
Bazılarımız çalışmalar sırasında psiball vb şeyleri imajine ederken zorluklar yaşıyoruz.İzlediğim Naruto adlı animede bunları kolaylaştıracak şeyler farkettim.Animeyi izlemeyenler için bu resimlerin çok faydası olacağını düşünüyorum.Ayrıca fırsatı olanlar varsa mutlaka izlenmeli animede bir çok kinezi ele alınmış çalışmalarda kolaylık sağlayacak şeyler.Psi ball,Şifacılık,Levitasyon,Pyrokinezi (abartılı),Terrakinezi vb bi çok şey mevcut.
Fazla uzatmadan resimlere geçiyim:
Psiball
Animede Rasengan adlı bir teknik.Soğuk psiball imajine ederken yardımcı olabilir.
Aynı Tekniğin kırmızısı.Sıcak psiball imajine ederken yardımcı olabilir.
Hydrokinezi
Fazla söze gerek yok suyu yönetme ve şekil verme
Pyrokinezi
Abartılı olduğunu söylemiştim ama pyrokineziyle ilişkilendirilebilir.
Şimdilik bunları koyabildim animeyi izlemeye devam ediyorum yararı olacak şeyler görürsem onlarıda koyucam.
Umarım hepinize faydası dokunur...
Sevgi ve Işıkla...
Bazılarımız çalışmalar sırasında psiball vb şeyleri imajine ederken zorluklar yaşıyoruz.İzlediğim Naruto adlı animede bunları kolaylaştıracak şeyler farkettim.Animeyi izlemeyenler için bu resimlerin çok faydası olacağını düşünüyorum.Ayrıca fırsatı olanlar varsa mutlaka izlenmeli animede bir çok kinezi ele alınmış çalışmalarda kolaylık sağlayacak şeyler.Psi ball,Şifacılık,Levitasyon,Pyrokinezi (abartılı),Terrakinezi vb bi çok şey mevcut.
Fazla uzatmadan resimlere geçiyim:
Psiball

Animede Rasengan adlı bir teknik.Soğuk psiball imajine ederken yardımcı olabilir.

Aynı Tekniğin kırmızısı.Sıcak psiball imajine ederken yardımcı olabilir.
Hydrokinezi

Fazla söze gerek yok suyu yönetme ve şekil verme

Pyrokinezi

Abartılı olduğunu söylemiştim ama pyrokineziyle ilişkilendirilebilir.
Şimdilik bunları koyabildim animeyi izlemeye devam ediyorum yararı olacak şeyler görürsem onlarıda koyucam.
Umarım hepinize faydası dokunur...
Sevgi ve Işıkla...