Mithra
Kayıtlı Üye
Aklıma meditasyon yapmak geldi sadece şu ana kadar bir defa yapmıştım acemi bir bilgiyle bu ikinciydi.İlk iş forumda majilerde nefes tekniğini okudum.Yatağa geçtim uyku vaktide gelmişti yorganı çektim üstüme amacım dingin ve boş bir zihinle kalmaktı amaçsız meditasyon yapmıştım hiçbirşey olmuyordu.Başlamadan içimden “ben bir hiçim” dedim okuduğum şekilde nefes almaya başladım nefesimi takip etmeye çalışıyordum ki unuttum dediğim hayatta hatırlamam dediğimim anılar gelmeye başladı güncel anılarda dahil ayrılıklar, acılar, mutluluklar vs. devam ettim başta bir film gibi ardından fragman ve daha sonra filmin kapağı gittikçe azalıyordu düşünce bombardımına tutuldum baya.Bunun yanında olduğum pozisyonumu bozmamaya çalıştım çünkü vücudumu özelikle ayaklarımı hareket etme dürtüsü öyle bir baskındiki oynatmasam ölecek gibiydim içimdeki ses “lütfen oynat, çok acıyor” vs. kendi zihnimin içinde ikinci biri gibiydim sesleri dinliyordum hiçbir tepki vermiyordum kendi kendime benim vücudum benim kurallarım dedim oynatmadım bir süre sonra karnım tatlı bir gıdıklanma oldu bütün vücuduma yayıldı yorgan altındayken yazın ki klima soğuğu gibi güzel bir soğuk bastı o kramp, oynatma dürtsü yok oldu sonraki aşamada vücudumun her zerresinde bir sakinlik oldu her şey gitmişti tüm o acılar, kötü duygular uçmuştu sadece ben vardım ardından bir irkilme oldu heryerimde son bulunca meditasyonu bitirdim yattım sabah ezanına doğru rüya gördüm yatağımın yanındaki masada akşamdan bardak vardı rüyamda bu bardağın salladığını gördüm sesini çok net duydum kalktım bardak gerçekten birisi atmış gibi sallanıyordu halen odamda kimse yoktu deprem sitelerine baktım burada deprem olmamıştı.
Meditasyonla bir ilgisi olabilirmi sizce? Yada düzensiz psişik enerji, hertürlü olasılığı açığım şu an
Meditasyonla bir ilgisi olabilirmi sizce? Yada düzensiz psişik enerji, hertürlü olasılığı açığım şu an