"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ilk defa cin çağiracağim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FURKAN MELEK

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben cin çağıracağım. Daha önce hiç çağırmadım tecrübem yok ve birazcık ta korkuyorum. Anca internetten edindiğim bilgiler var. sizce nasıl çağırmalı nasıl konuşmalıyım.

''KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA, HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA''

İmzanızı açıklayıcı buldum sorunuz için sevgili Furkan...

Arkadaşlar ben cin çağıracağım. Daha önce hiç çağırmadım tecrübem yok ve birazcık ta korkuyorum. Anca internetten edindiğim bilgiler var. sizce nasıl çağırmalı nasıl konuşmalıyım.

Korkuyorsan hiç deneme derim kendimden biliyorum çok uğraşırsın :) Tabi kendine güvenin tamsa o ayrı. Kolay gelsin

Önce amacınızı belirlediniz mi mesela, bunu yapmak isteminizdeki ihtiyaç nedir?
Yöntemler üzerine teorik çalışmalar ve araştırmalar yaptınız mı? Bu kapsamda olasılıklar hakkında ve olasılıklara karşı eylem planı yapmak üzere çalışmalar yaptınız mı?
Bu soruları mantıklı biçimde yanıtlayabiliyorsanız ciddi bir bilgilendirmeyi hak edersiniz. Öte türlü bizimle ya da kendinizle ciddiyetsiz bir dialoğa girdiğinizi düşüneceğim.

Hayatına aksiyon istiyorsan git bir sevgili felan bul. Bu işler çocuk oyuncağı değil.

Korkuyorsan çağırma.Sonuçlarına katlanan sen olacaksın başkası değil ve bu varlıkların tehlikeli olduğunu da unutma.Çok kişinin canını yakmış varlık bunlar.Yakmaya da devam ediyorlar.

Sizin durumunuzda özel olan birşeyler seziyorum.

Hislerim bana sizi desteklememi;
çünkü buna çok ihtiyacınız olduğunu;
geçmişe dair bir sırrı ancak bu yolla öğrenebileceğinizi;
bunun da kaderinizde hayati bir yön
değişikliği yapacağına dair yoğun bir his uyandı.

ilk olarak elinizdeki doküman net kaynaklı ise başarı şansınız düşük denebilir ve çağırma sırasında yanınızda bu konuda daha tecrübeli biri olmasını öneririm çünkü başarılı olduğunuzu kabul edersek korunma konusunda sizi destekleyen biri bulunmalı

Oldu sanki bana kahvehaneden çaycı çırağı çağrıyo :) Ne adamlar var ya arkdaş! Arkdaşım imzanı okudumda. Çok mantıklı sana söylenecek söz. Ne yapacan cini. Korkuyosun işte korkmuyorum deme o odada kalınca ,bide cin gelirse kalpten gidersin. Ha kalp krizi geçirir ölürsen kurtuldun. Yaşarsan cin dirlik vermez sana. Onuda deyim bikere korkman dönülmez bi hata eder. O yüzden hiç deneme derim. Bak negüzel elin ayağın tutuyo hayatın akışında gidiyo,madem bi bela arıyosun git kavga et ondan daha iyice hiç değilse gece rahat uyun :) Eminim çağırdıktan sonra siteye açacağın konu başlığı musallat oldu gitmiyo ne yapacam ? diyeceksin. Olurda bende okursam körmü çağırmasaydın derim!! Musallatı kötü olur uyutmaz gece,sürekli içinde titreme,ne yapacanki cini eğer aklında şöyle bişey varsa,cinim olursa güçlü olurum herşeyi kaldırırım,herkesi döverim dersen yanlış dersin biri bi besmele çeker küt kalırısn :):) bu işin şakasıydıda ciddi derecede bela bi iş.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri