"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlk Çakra Çalışmam ve Yardım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan guys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

guys

Kayıtlı Üye
Merhaba Beki İkala Erikli'nin Melekler ile birlikte çakra açma CD'sini aldım. Bugün uzanıp çakralarımı açmayı denedim, duru görü yeteneğim var ve küçüklüğümden beri olan bir şey. Bunu daha iyi kullanabilmek için 3.Göz çakrasını çalıştırmak istiyorum ama bununla birlikte tüm çakralarım üzerinde çalıştım. Fakat internette 3.Göz çakrasına çalıştıktan sonra o bölge ağrır yazıyordu, benim ağırmadı bu yüzden uygulamanın olmadığını düşünüyorum. İyi bir çakra açma kitabı ismi verebilir misiniz? Ya da 3.Göz çakramı daha iyi nasıl çalıştırabilirim?

Teşekkürler..

Merhaba Beki İkala Erikli'nin Melekler ile birlikte çakra açma CD'sini aldım. Bugün uzanıp çakralarımı açmayı denedim, duru görü yeteneğim var ve küçüklüğümden beri olan bir şey. Bunu daha iyi kullanabilmek için 3.Göz çakrasını çalıştırmak istiyorum ama bununla birlikte tüm çakralarım üzerinde çalıştım. Fakat internette 3.Göz çakrasına çalıştıktan sonra o bölge ağrır yazıyordu, benim ağırmadı bu yüzden uygulamanın olmadığını düşünüyorum. İyi bir çakra açma kitabı ismi verebilir misiniz? Ya da 3.Göz çakramı daha iyi nasıl çalıştırabilirim?

Teşekkürler..
bende aura ve çakra kullanma kılavuzu kitabı var Karla Mclaren'nin ben beğendim açıklayıcı ve öğretici ayrıca sürekli çakra meditasyonları yaparak daha iyi olacağından eminim sevgiler ...

alın bölgesinden önce kalp bölgendede bir ağrı olabilir.(kalp çakrasından dolayı)

@nefertiti428 Peki kitapta çakraların sırasıyla nasıl açılacağı anlatılıyor mu?

@gökyüzünden Maalesef hiç ağrı hissetmedim. 2.denememde umarım iş'e yarar.

evet yazıyor hatta çakra sorunlarını nasıl açacağın çakraları nasıl yorumlanması konusunda da bilgi de vermekte..netten incele istersen kitabı sevgiler...

Geri