sarışıngirl
Kayıtlı Üye
Peşimden it gibi koştu numaramı almak için uğraştı durdu normalde yeni tanıştığım insanlara karşı oldukça mesafeli biriyim o bu mesafeyi yıkmak için elinden geleni yapıyordu normal konuşuyorduk bazen mesajlarına bile cevap vermezdim sonra hayatımda yolunda gitmeyen şeylerden hüzünlü olduğum bir gece benimle dertleşti sonra boşluğuma geldi numaramı istedi verdim sonra ben bu çocuğa ısınmaya başladım çok güzel konuşuyordu bana karşı çok ama çok ilgiliydi her saniye fotograf atmamı isterdi çok beğenirdi beni kendini atsa çok çirkinim derdi ego kasmazdı yoğun bir ilgi güzel iltifatlar dolu günler geçirdim sürekli görüşmek isterdi asla kabul etmiyordum acele etmek istemiyordum çünkü önceki ilişkimde çok yaralanmıştım aldatılmıştım güvenemezdim hemen dışarı çıkar arkadaşlarımla buluşurdum benimle neden buluşmuyorsun derdi peşimden çok koşturdum ne derece beni gerçekten istiyor mu diye daha buluşmadan beni sevdiğini söylüyordu aradığım güzellik sarışınlık ten sevgiyi sende buldum diyordu eylülün ilk aylarından bu Eylül sonuna kadar artık bu hale geldi ve buluşmaya karar verdim ilk buluşma harika geçti ben onu beğendim o beni beğendi ister istemez elimi tutuyor yanağıma dokunuyor toplum içinde kanının çok ısındığını hissedebiliyordum sonra arabada gözlerimin içine bakarak seni seviyorum dedi sonra eve bıraktı ilgi birden azalmaya başladı mesaj atıyorum geç cevap vermeler gece maça gitti arıyorum açmıyor sabah konuştum bahaneler gün boyu cevap vermemeler ertesi günü sabah defalarca aradım açmadı günaydın yazdım tık yok o kadar üzüldüm ki herşey bu kadar güzel geçmişken neden bir anda ilgiyi kaybetti en mesajım da şu oldu biliyormusun sen birdaha hiçbir erkeğe güvenmemem gerektiğinin en büyük kanıtısın ve buna günlerdir cevap dahi vermedi söylesenize ben neden yaşadım bu durumu ?