taroh
Kayıtlı Üye
şimdi belki biraz ailesel bir yanı bu konunun.hani bir kısmıyla buraya sayfalarla yazsam al karşına otur konuş dersiniz.inan konuşmakla olsa bu konuyu açmak istemezdim.karı- koca çalışıyoruz. eşim köy kafası ile yetişmiş kazancını hayvancılık çiftçilikle arttırmak istiyor. ben memur çocuğuyum bizim birikimimizi kendimize ailt ev için kullandık.yani bu konuda birbirimizi anlamamız imkansız gibi.eşim de maddi olarak kandırıp gelirimi istediğim gibi kullanırım. diye düşünen pek kocalıktan evlilikten anlamayan biri.e evlenmeden tabi bu kadar bilemeiyorsunuz.evlilikte herkesin amacı farklıymış.sonuçta evliliğimiz bir şirket ankalmasına döndü. o bir yere çekiyor ben bir yere bir kızımız var.hepsini geçtim dengesiz bir karakteri var.büyülü büyüsüz ailesinden kopamıyor bir ev gibi değilde annesinin üstüne olan evde annesinin salonunda yaşıyor gibi oluyoruz.son zamanda küstük ve usulen özür dileyeceğine hadi dilemesin diyelim gönül bile almadan direk benden para istemesi ile artık birşeyleri tartmam gerektiğini düşünüyorum.evliliğin ilk günlerinde pışpışladım kocamı ama içimden geliyordu.ben hissettiğim gibi davranıyorum.şimdi çocuktan pek uğraşmıyorum zaten o da bu ilgimi trip ve küslük ile ödetti bana sağ olsun.bu adamın karakterini değiştiremem ama ilşkide bu yarattığım denge kaybını nasıl toparlarım?