Evet aslında dedikleriniz mümkün tabiki neden olmasınki zaten değil mi ?
Gelin şöyle bir hesap yapalım ; ilk önce varlıksal farkındalık buna 1 yılınızı verdiniz , algısal kontrol ve aura çalişmalarına 2 yıl harcasanız , varlıklar ile ilgili bilgi toplamanız 1 yıl sürse. Çakralarınızı yeterli miktarda açmanız 2 yılınızı alsa. Kurnazlık ve hızlı karar verme yeteneklerinizi geliştirmeniz 1 yıl sürse yada bunlara sahip olduğunuzu varsayalım. Korunma yöntemlerini ögrenmeniz ve ustalaşmanız 4 yıl sürse . Boyutsal kapı açmayı 2 yılda kapsanız. Varlıklar üzerinde 5 yıl tecrube edinseniz. İlgilenmek istediginiz varlığın dilini sökmeniz 7 yıl sürse . Yada bunu şöyle yapalım varlık dilini anlasanız ama konuşamasanız 5 yıl olsun. Yapılacak ritüeller için gerekli malzemeleri bulmak ve ritüel için uygun zamanı bulmayada 2 yıl desek. Daha bi ton şey var işte. Konu neydi ben konuyu unuttum ya.
Konuyu unutuncaya kadar mümkün veya deÄŸil demen yeterliydi,tabi bilgi sahibiysen eÄŸer. Senin hesaba göre 25-30 yılını bu iÅŸe vermiÅŸ gibi boÅŸ bir tavrın içersine girmiÅŸsin,yazık.baksan anca 25-30 yaşındasındır zaten) yapmadığın ÅŸeyleri havadan boÅŸ boÅŸ yazmak ne kadar kolay deÄŸil mií ½í¸ƒ maksat yorum olsun,dikkat çeksin.
Harika bir yorum yeteneği , fevkalade bir hesaplama ve yerli yerinde kullanılmış cümleler. Üstün yeteneklerinizden istifade etmemi sağladığınız için teşekkür ederim. Sizin gibi az bulunan kararlı ve dürüst insanların pekte iyi olmayan bu dünyada nasıl yaşamını sürdürduklerini hep merak ederim. Bu konu ile ilgili ustün fikirlerinizi de bizzat bekliyorum. Sizi en içten dileklerimle selamlıyor ve farkındalığınızın karanlık dünyayı aydınlatmasını diliyorum yada öyle bir şey işte . Bu arada konu neydi ?