İlginç rüya

jun_jandi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok aşırı ilginç bir rüya gördüm dün değil önceki gece şimdi yeni evliyim bu aralar değişik rüyalar görüyorum Sakarya’dan evlenip İzmir’e geldim neyse rüyamda kocamla oturduğumuz evdeyim Sakarya’da Migros müşterim bir abla ve iki oğlu geliyor ufak çocuklar biri yağız bizim afacan çok sevdiğimiz ufak çocuk markette bana sarılır hep kendi çocuğum gibi çok seviyorum onu ve ondan biraz büyük abisi var eve gelmişler abisi sarılıyor rüyamda bana o an salonumdaki balkon kapısı yağızın üstüne kapanmış açıyorum zar zor çıkıyor yağız ve annem halan sana koli koli hediye göndermiş diyor çok zor açıyor ve sinir oluyor ben ve eşim ailem alkol kullanmayız alkol votka viski bira filan var annem kızıyor deli mi bu diyor dalga mı geçiyor diyor babama babam tamam hanım uzatma kızın evindeyiz misafiri de geldi ayıp olmasın sonra yağız aaa alkol annemde Migros var mı diye soruyor oda viski alacak abla şarap ile birde bira diyor bende bak burda var annen alsın diyorum çöp olacak zaten diyorum yok olmaz diyor annem geliyor tuhaf bakıyor anne neden bakıyorsun çöpe gidecek günah diye deme diyorum yağızın annesi geliyor al abla diyorum o ara yok diyor bu arada abla alkol kullanmıyor gerçekte neyse annem de sonra al al diyor tamam diyor kadın o ara yaklaşıyor bişey söyleyim mi bu biraların tarihi geçmiş diyor biralar baya farklı marka var bakayım diyorum tarihi geçik o ara başka komşumuz Sakarya’dan meral abla geliyor o alkol kullanıyor o da bakıyor ben daha iyi biliyorum bu bira kutuları ve şişelerde bir anormallik var diyor bardaklara tek tek döküyoruz hepsinde tuhaf şey oluyor birinde sidik toz kum diğerinde çamur kum taş filan birde viski filan alarmlıydı ama halam bir yerden sipariş etmiş kandırmışlar rüyamda halamı aldığı yer neyse kafam karıştı halam biraz gerçekte fena birisi ve rüya anlamında alkol evlilik bozulması diyor ama alkol sanıp alkol çıkmıyor içinde bu ne demek neden halam

Geri