"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlginç Bir Kaç Olay

topkapı sur içinde oturan bir arkadaşım var. ne zaman onda kalsam gece hep çekiç sesleri duyuyorum.etrafta dökümle yada demirle ilgili bi dükkan yok. kaldı gece yarısı kim demir döver.

topkapı sur içinde oturan bir arkadaşım var. ne zaman onda kalsam gece hep çekiç sesleri duyuyorum.etrafta dökümle yada demirle ilgili bi dükkan yok. kaldı gece yarısı kim demir döver.

Ondan bişey olmaz bizimde yukarda gece bişeyler sürüklüyorlar sabaha kadar.hergün oluyor ama ben gürültüde uyuyabiliyorum allahtan :D

kıbrıstata ablamın başına birçok olay gelmiş.arkadaşlarınada oluyomuş Gazimağusa da kalıyolar orasıda ölüler şehri demekmiş .ablam 3 veya 4 tane olayı olmuştur yani

küçükken oturduğumuz evde yaşananlar tam bi korku filmine konu olacak derecede şeylerdi
en enteresanı annemin migreni tutup uzandığında burnunun önünden bir yünlü kazak giymiş bir kol geçerdi ve baş ağrısı kesilirdi

o evde kaldı valla biz taşındıktan sona bizlede gelmedi :)

orda mesela boş tüpler dolardı kendiliğinden
eşyaların yeri çok değişirdi kirli elbiseler kaybolurdu v.s.

Maşallah berekete bak, yatır falan mı var orada. :D
Ev satılık mı acaba? :D

yakınında peygamber efendimizin postası namında bir zatın türbesi var dı

ama uzun zaman sonra bizden sonra oturan ailenin oğluyla konuştum sizde birşeyler görüyormusunuz giye tek şunu söyledi bu evin adı çıkmış :)

Geri