MeHDiX
Kayıtlı Üye
Sizin düşünceniz sizi bağlar.Kendi yaşadıklarımı anlattığım yazılarımda yanlış kelime felan kullanmadım.Ama alıntılarda olabilir.Onuda belirttim zaten.Yanlışsa,siz biliyorsanız doğrusunu yazın bizde faydalanalım diye.O konularda bir çok şey bildiğim doğru.Ama tam usta değilim ve yarım doktor candan eder.Olayın en büyük mağduru eşim olduğu için çok daha dikkatli olmak zorundayım ve kendi bilgime güvenmeyip (ki zaten iş başa düşünce geçici olarak gönderiyorum,gerekli duaları okuyorum) işin ustalarından bilgi ve yardım almak için burdayım.Arkadasım hayata küs, sosyal olma vs gibi düşüncede degilim sadece işine geldiği gibi anlamak istedigin için böyle bir açıklama yapmışsın
Ordaki bazı seyleri anlamanızı umut etmistim.
Demek istediğim benim siz bu islere hicte uzak olmadığınız üzere konularda belirtmissiniz değilmi?
Benimde demek istediğim kısa ve öz siz bukadar iç içe olduğunuz bir varlık'ların bu sitedeki bir çok üyeden daha çok bilgiye sahip olmanız gerekirken
Hiçbirşey bilmiyor gibi konu açmanız ve
Yanlış bilgiler içeren kelimeler kullanmanız
Bunu sizin bukadar olay yasayan insanın bilmesi gereken konular diye düşünüyorüm...
Ve sizin musallatlık durumunuzun oldugunu düşünmüyorum tekrar vurguluyorum