Lilitschild
Kayıtlı Üye
Merhabalar, bugünlerde sadece bunu düşünebiliyorum. Kötü insanları , bana yapılan kötülükleri , bişey yapamayışlarımı, çaresiz kaldığım anları. En nefret ettiğim his bu zaten çaresizlik. Yetersizlik. Gücümün yetmemesi. Gerçi o kadar korkunç şey oldu ki bazen de çok güçluymusum gibi geliyor hayatıma devam edebildiğim için bu kadar kırılma noktası insanı delirtip sokaklara düşürür çünkü.
Neyse bunlara sebep olan insanlara bakıyorum hiçbir şey olmuyor ayaklarına taş bile değmiyor (sen görmüyorsun dur demeyin görüyorum bir şekilde ) oluyorsa da bana yapılanların EŞDEĞERİ olmuyor zaten fazlasını istemiyorum ki.
evrenin işleyişinde bunun yeri nedir sizce ?ilahi adalet var mı ve tecelli ediyor mu yaşadınız mı hiç fikirlerinizi merak ettim var olduğuna inanmak istiyorum
Neyse bunlara sebep olan insanlara bakıyorum hiçbir şey olmuyor ayaklarına taş bile değmiyor (sen görmüyorsun dur demeyin görüyorum bir şekilde ) oluyorsa da bana yapılanların EŞDEĞERİ olmuyor zaten fazlasını istemiyorum ki.
evrenin işleyişinde bunun yeri nedir sizce ?ilahi adalet var mı ve tecelli ediyor mu yaşadınız mı hiç fikirlerinizi merak ettim var olduğuna inanmak istiyorum