"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İkizler Kadını Yıldıznamesi

Cömerttirler. Halk tan uzak yaşamayı severler. Ayrıca tuzlu ve soğuk şeylerden de hoşlanırlar. Sirke kullanmaları, bolca sebze ve marul yemeleri çok faydalıdır. Aklı ve tedbiri yerinde ve sohbetleri de mükemmeldir. Kendilerini beğenirler. Erkeklerin malını yemekten zevk alırlar. İleri yaşlarında ziraata merak ederler fakat zarara uğrarlar. Doğdukları gün yıldızlarının açısına göre üç vasfa ayrılırlar.

Hayat ve Maişeti Hayatları iyi geçer. Niyet ve hatırları saf olup, gizli kin ve garazda hile ve hıyanetten hoşlanmazlar. Herkesten hürmet görürler. Güler yüzlü olup, düşmanlarına bile dargın olmazlar. Emindirler, emanete ihanet etmezler. Gülmeyi ve eğlenmeyi severler. İyilik ettikleri kimselerden zarar görürler ve dedikodulara maruz kalırlar. Halktan uzaklaşmaları onlar için çok hayırlı olur. Yaşları ilerledikçe rızıkları artar ve halleri iyi olur. Karanlık yerlerden sakınmaları iyi olur. Zira cinlerin şerrine uğramalarından endişe edilir.

Mal ve ticareti Küçük yaşlarda malı az olur. 30 yaşlarına doğru mal ve serveti artar. Arabi ayın 15 inden sonra doğanların zaruret çekmelerinden korkulur. Kah fakir, kah zengin olurlar. Nihayet bir erkek tarafından sahip olacakları bir mal sayesinde ahir ömürlerine kadar huzur ve bolluk içinde yaşarlar.

Kardeşleri Doğdukları saatte Utarit, Güneş’ e bakar vaziyette ise; o zaman kardeşleri erkek olur. Çok iyi anlaşırlar. Eğer doğdukları anda Müşteri’ ye bakar vaziyette ise; kardeşleri kız olur ve aralarında sevgi ve muhabbet olmaz. Bu halde kardeşleri kendisinden önce vefat eder.

Ana-Baba Münasebeti Ana babaları tarafından diğer kardeşlerine oranla daha çok sevilirler. Doğdukları anda Utarit, Müşteri yıldızına bakar vaziyette ise; babaları önce vefat eder. Miras yerler fakat bu yüzden kardeşleri ile münakaşa yaşarlar.

Hastalık ve illetleri Hastalıklarının çoğu üşütmekten ileri gelir. Sırt, mafsal ve böbrek ağrıları ile birlikte baş dönmesinden şikayet ederler. Sinir hastalıklarına istidatlıdırlar. Ara sıra müshil alır, kızdırıcı ve ısındırıcı ilaçlar kullanırlarsa çok iyi olur.

Evlilik hayatı Şehvetleri çoktur. Akrabasından bir erkekle evlenme ihtimali vardır. Birden fazla evlilik yapma ihtimalleri de vardır. Sarı tenli, zayıf ve yüzünde bir alamet olan adamdan korku vardır. Böyle bir adamın ona sihir yapıp, kocası ile arasını açma riski vardır. Ahir ömürlerinde bütün servetlerini bir adama yedirmelerinden korkulur.

Korku ve ölüm tehlikesi: 7 aylık, 3, 7, 11, 15 ve 43 yaşlarındaki ölüm tehlikelerini atlatırlarsa; 80 sene yaşarlar.

Yolculukları Çok yolculuk ederler. En iyi yolculukları güney ve batıya olanlardır. Deniz yolculukları kara yolculuklarından daha hayırlıdır. Bu yolculuklarının birinde yüksek mevki sahibi biri ile tanışıp, ondan çok menfaat görürler. Çok sık rüya görürler ama neredeyse hepsini unuturlar.

İzzet ve ikbali Mevki sahibi kimselerden fayda görürler. Nereye giderlerse gitsinler orada sevgi ile karşılanırlar. Mal ve mevki sahibi bir erkekten çok fayda görürler. Kadınlar tarafından sevilmezler. Esmer tenli ve yüzünde bir eser olan kadından sakınmaları gerekir. Çünkü böyle bir kadının kendilerine sihir yapmalarından korkulur.

Emel ve Arzuları Umumiyetle emellerine ulaşırlar. Erkeklerden çok fayda görürler. Nimet ve refah içinde yaşarlar.

Düşman ve hasetçileri Genellikle kadınlar tarafında düşmanlık görürler. Fakat Allah cc ın izni ile hepsine galip gelirler. Hayırlı günleri Çarşamba dır. Pazartesi günü ve Çarşamba gecelerinden sakınmaları gerekir. Dostlarını tabiatı hava olanlardan seçmeleri menfaatlerinedir. Toprak tabiatlı olanlardan sakınmalıdır. Yeni ay gördüklerinde bir erkek yüzüne bakacak olurlarsa o ay hayırlı ve bereketli geçer. Bir Muratları için müracaatta bulunacak olurlarsa; Çarşamba gününün erken saatlerini tercih edecek olurlarsa muratları gerçekleşir. Pazartesi günü başlayan hastalıklardan sakınmaları gerekir. En uygun madenleri gümüştür. Mavi ipekli ve sarı keten elbiseler giymeleri münasiptir. Ekşi ve tatlı şeyler yemeleri faydalıdır. Yattıkları zaman başlarını sağ tarafa koyarlarsa; rahat uyur ve her türlü beladan emin olurlar.

Canları sıkıldığı zaman Hüzzam, Bestenigar, Segah ve Uşak makamında şarkılar dinlemeleri faydalıdır. Öğretmen, hukukçu, bankacı, sanatkar, yazar, muhasebesi, mütercim, dişçi, cerrah, ezacı, şair ve kuyumcu olabiliriler. Çok iyi yemek pişirirler ve yine çok iyi sofra tanzim ederler. Fakat, kendileri boğazlarına düşkün olmayıp, yemeklerinde seçim yapmazlar. Her ne bulurlarsa onu yerler. Fakat çoğu defa az yerler. En çok ızgara etleri severler.

@Tokotoyu Güneş Yengeç Yükselen kova burcu yildiznameside bakabilirsin?
Seni çekemeyenler" temelli gittin, niye geldin "diye başlayacaklar diyor 💫✨🌟. Son olaydan sonra yorumlarımı raporlayıp 40ar kere şikayet ediyorlar. Bu yorumda sohbet sayfası kapandı tokotoyu, merlin le sohbet ediyor diye gereksiz şikayet yapacaklar. Bu arada glif, rune Göktürk ne bulurlarsa saldırıyor saldırı enerjilerini hissediyorum. Ceren in enerjisi değil bilakis ceren adını duyunca ödü kopan bir ekip işi :))
Yıldızname ne bakıp saldırı stretejisi geliştirirler, hiç koz vermeyelim olur mu 🙂

Seni çekemeyenler" temelli gittin, niye geldin "diye başlayacaklar diyor 💫✨🌟. Son olaydan sonra yorumlarımı raporlayıp 40ar kere şikayet ediyorlar. Bu yorumda sohbet sayfası kapandı tokotoyu, merlin le sohbet ediyor diye gereksiz şikayet yapacaklar. Bu arada glif, rune Göktürk ne bulurlarsa saldırıyor saldırı enerjilerini hissediyorum. Ceren in enerjisi değil bilakis ceren adını duyunca ödü kopan bir ekip işi :))
Yıldızname ne bakıp saldırı stretejisi geliştirirler, hiç koz vermeyelim olur mu 🙂
Ben herhangi bir saldırı hissetmiyorum.
Sanırım bir size çalışıyorlar😂

Sohbet etmek yasak ise bizde konulara hakkında görüşlerimizi konuşuruz.Bizden uzak olsunlar ne yaparlarsa yapsınlar.Bu forumda saçmaliklar yüzünden adam gibi konular konuşulmuyor.Forum amacı parapsikoloji metafizik konuların konuşulamasi herkesi tecrübelerini paylaşmasi.Fikir alış verişi yapılması.

Sohbet etmek yasak ise bizde konulara hakkında görüşlerimizi konuşuruz
Evet yasak başka bir üyenin açtığı konuda cingöz kraliçesi hayranı konu dışı mesajlar atınca yönetim ekte olan uyarıyı yaptı. Subjektif yorumlarla burçlar üzerinden kişiliklere saldırı olunca ekle ve diplomatik dille uyarı yazınca açtıkları 40 fake hesaplarla raporlayıp şikayet bombardımanına tutmuşlar. Işık gören tavşan gibi avlandılar, yapay zekanın algoritmasının hedefine girdiler. Yönetim de Osmanlı tokadı gibi verdi cevabı onlara.... Akrep 🦂 burcu yorumlarında var onlara beni her paylaşımımı 40ar kere şikayet edenlere... Kurallara uyalım burada bırakalım sohbet açılınca yaparız.... Ekteki uyarıyı almayalım olur mu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-07-18-15-47-52-395_com.duckduckgo.mobile.android.jpg
    Screenshot_2024-07-18-15-47-52-395_com.duckduckgo.mobile.android.jpg
    445.5 KB · Görüntüleme: 4
Ben herhangi bir saldırı hissetmiyorum.
Sanırım bir size çalışıyorlar😂
Size saldırı yapmak demek idam fermanını kendin imzalamak demek. O yüzden size yok.
Sağdan, durmadan çalışıyorlar, gözlerini nasıl kin bürümüşse, işin tuhafı torun sevecek yaşta olan, torunlarına yelek öreceğine bana çalışıyor... "buda işe yaramadı" diye nasıl hırs yaptığını bir görsen bir kalem, bir kağıt mumlarıda dizişini görsen bir seronomi ve ardından yine hüsran. Cami duvarına bevl ettiğinin farkında değiller bana çalışanlar :))
Şimdi saldırı yapanlar raporlayıp yine şikayet ederler.

@King_Solomon "İkizler burcu kadını yıldızname bakımı ikizler kadınının halktan uzak yalnız yaşamayı sevdiklerini söyler. Sohbeti hoş, akıllı, düşünceli ve maharetli kadınlardır. Kendilerini çok beğenirler. Erkeklerin malını ve parasını yemekten zevk alırlar."
Emre bey, tek amacı erkek parası yemek olan ikizler burcu kadını tanıdığınız var mı? Konuyla ilgili düşüncelerini öğrenmek için çağırmışsınız ama gelmez.

@King_Solomon "İkizler burcu kadını yıldızname bakımı ikizler kadınının halktan uzak yalnız yaşamayı sevdiklerini söyler. Sohbeti hoş, akıllı, düşünceli ve maharetli kadınlardır. Kendilerini çok beğenirler. Erkeklerin malını ve parasını yemekten zevk alırlar."
Emre bey, tek amacı erkek parası yemek olan ikizler burcu kadını tanıdığınız var mı? Konuyla ilgili düşüncelerini öğrenmek için çağırmışsınız ama gelmez.
Emre kendine büyü yapan kadını en çok @Rhea ile konuştuğu için onu etiketlemek ve o kadından dem vurmak istemişti.
Ama sizler saf kötülük ile beslenmeden doyamıyorsunuz.
İçinizde kaynayan kötülük sıçratma isteği, size sizin seviyenizden yanıt verilmese dahi sönmüyor ve malesef törpülenme seviyesini çoktan aşmış.
Sizi izleyip kötülüğünüzle gün geçtikçe kendinizi nasıl zehirlediğinizi görerek hayat için faydalı ibretler alacağım. Sizin gibi insanlara benzememek için dikkat edeceğim.

Emre kendine büyü yapan kadını en çok @Rhea ile konuştuğu için onu etiketlemek ve o kadından dem vurmak istemişti.
İçinizde kaynayan kötülük sıçratma isteği, size sizin seviyenizden yanıt verilmese dahi sönmüyor ve malesef törpülenme seviyesini çoktan aşmış.
Sizi izleyip kötülüğünüzle gün geçtikçe kendinizi nasıl zehirlediğinizi görerek hayat için faydalı ibretler alacağım. Sizin gibi insanlara benzememek için dikkat edeceğim.
Allahtan ikizler değilim :D Neyse yorum yapmayacağım sonra burçlara saldırıyor oluyorum. Bi de yaptığımız yorumlar konu dışı ya hep, herkes o kadar uyarken kurallara olmaz yani dimi şimdi ;)

Emre bey in etiketlediği hanımefendi nin zaten burcunu bilmiyorum, zaten yorumunuz sonrası açıklama gereği yapmış.
Emre bey 'in "." içinde yazdığı cümle üzerine ikizler burcu bayanların dan tanıdığınızdan var mı? Erkek parasını yeme konusunda yıldızname yorumu konusunda ne düşünüyorsun? Diye sordum.
Tekrar tekrar diyorum etiketlediği kişi hakkında konuşmuyorum, tartışma konusu olmasın, karşılıklı atışma olmasın, gerilim olmasın diye cevap dahi yazmıyorum.
İkizler burcu kadını tanıdığı olan kişiler"yıldıznamede katılmadığı görüşlerini belirtiler, "ikizler kadını erkeklerin parasını yemez tanıdıklarım böyle değildir" diye yorum yapabilirler.
Ancak siz hâlâ kişilikler üzerinden tartışma ortamı oluşturmak için duygusal krizlere grip yazıyorsunuz.

Tekrar diyorum adını zikrettiğiniz hanımefendi yi ima eden burç paylaşımı yapmıyorum, ima bile yapmıyorum. Onu bahane edip benim üstümden pr yapmayınız.
Tırnak içerisinde ki cümleden dolayı ikizler burcu kadını konusunda kanaatiniz olduğuna vardım ve sorumu sordum. İkizler burcu kadını konusunda varsa fikriniz yazınız
Hem ben sorumu Emre bey e sordum, siz niye parlıyorsun devamlı durmadan

Emre bey in etiketlediği hanımefendi nin zaten burcunu bilmiyorum, zaten yorumunuz sonrası açıklama gereği yapmış.
Emre bey 'in "." içinde yazdığı cümle üzerine ikizler burcu bayanların dan tanıdığınızdan var mı? Erkek parasını yeme konusunda yıldızname yorumu konusunda ne düşünüyorsun? Diye sordum.
Tekrar tekrar diyorum etiketlediği kişi hakkında konuşmuyorum, tartışma konusu olmasın, karşılıklı atışma olmasın, gerilim olmasın diye cevap dahi yazmıyorum.
İkizler burcu kadını tanıdığı olan kişiler"yıldıznamede katılmadığı görüşlerini belirtiler, "ikizler kadını erkeklerin parasını yemez tanıdıklarım böyle değildir" diye yorum yapabilirler.
Ancak siz hâlâ kişilikler üzerinden tartışma ortamı oluşturmak için duygusal krizlere grip yazıyorsunuz.

Tekrar diyorum adını zikrettiğiniz hanımefendi yi ima eden burç paylaşımı yapmıyorum, ima bile yapmıyorum. Onu bahane edip benim üstümden pr yapmayınız.
Tırnak içerisinde ki cümleden dolayı ikizler burcu kadını konusunda kanaatiniz olduğuna vardım ve sorumu sordum. İkizler burcu kadını konusunda varsa fikriniz yazınız
Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor sonuçta insanız 🙂 evet bana sürekli bağlama yapan kişi ikizler ama Urum bakım sonucunu attıktan sonraki yorumlaması da zaten maddi olarak iyi durumda olduğunu söyledi böyle bir şeye gerek duyduğunu sanmıyorum dedi.

Haksızlık görünce tahammül edemiyorum ondandır.
gerilim olmasın diye cevap dahi yazmıyorum.
Gerilim olmasını istemeyen haliniz buysa...
duygusal krizlere grip yazıyorsunuz.
İyi ki bir fazla duygusal olduğunuz için burcunuzu eleştirdik...Her mesajda yansıtma yapmak zorunda değilsiniz. Komik oluyor. Anlıyorum, siz hassas ve çabuk etkilenen birisiniz ama karşıdan bu şekilde görünmek istemezsiniz.

Cümlenizi tekrar okursanız, "Onu çağırsanız da gelmez" diyerek işaretleme yaptığınızı kendiniz de fark edeceksiniz. Ben olsam birkaç gün önce polemiklere girip hıncımı alamamaktan destanlar yazdığım kişi hk. bir post üzerinde kurduğum cümlelere daha çok dikkat ederdim. Hani madem gereksiz atışma olsun istemiyormuşsunuz ya...O açıdan.

@Rhea 🤢 "Emel ve Arzuları Umumiyetle emellerine ulaşırlar."
Profilimde senin için mesaj var.

Haksızlık görünce tahammül edemiyorum ondandır.

Gerilim olmasını istemeyen haliniz buysa...

İyi ki bir fazla duygusal olduğunuz için burcunuzu eleştirdik...Her mesajda yansıtma yapmak zorunda değilsiniz. Komik oluyor. Anlıyorum, siz hassas ve çabuk etkilenen birisiniz ama karşıdan bu şekilde görünmek istemezsiniz.

Cümlenizi tekrar okursanız, "Onu çağırsanız da gelmez" diyerek işaretleme yaptığınızı kendiniz de fark edeceksiniz. Ben olsam birkaç gün önce polemiklere girip hıncımı alamamaktan destanlar yazdığım kişi hk. bir post üzerinde kurduğum cümlelere daha çok dikkat ederdim. Hani madem gereksiz atışma olsun istemiyormuşsunuz ya...O açıdan.
Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum, kendim cevap vermek istemiyorum artık, çünkü haklı-haksız olayını çoktan geçtim.. ben bu kişilerle bir daha muhattap olmak istemiyorum.

Ben ikizler burcuyum. Böyle bir şeyi ilk Defa burada okuyorum, ömrümde duymadım. İkizler burcu zekası, entellektüalitesi, çok yönlü oluşuyla bilinir. Para, mal, mevki vs menffat için hiçkimseye eyvallahı yoktur. Yalan yanlış şeyler yazmayın asil burcum hakkında. Akrep kadınının sinsi olduğunu cümle alem bilir. Akrepten cesaret alıp ikizlere element uydurmayın. Tansu Çiller ünlü bir ikizler kadınıdır, kocasına soyadını vermiştir.

Ben ikizler burcuyum. Böyle bir şeyi ilk Defa burada okuyorum, ömrümde duymadım. İkizler burcu zekası, entellektüalitesi, çok yönlü oluşuyla bilinir. Para, mal, mevki vs menffat için hiçkimseye eyvallahı yoktur. Yalan yanlış şeyler yazmayın asil burcum hakkında. Akrep kadınının sinsi olduğunu cümle alem bilir. Akrepten cesaret alıp ikizlere element uydurmayın. Tansu Çiller ünlü bir ikizler kadınıdır, kocasına soyadını vermiştir.
Benim patavatsiz cok ikizler burcu arkadasim vardi bi kac kere dayak yiyenler bile oldu patavatsizliklarindan ötürü:D Zekası ile bilinen cok insan tanıyorum burç tanımıyorum mesela elon Musk çok zeki biri burcuyla tanınmamış:)

Kaynak: "Yıldızname-i Hüseyni", El Hüseyin Seyyid Süleyman. Alıntı vesilesi kitap...
Kendim element uydurmuyorum.
Burcunuzun savunmasını yaparken :"element uydurmayın" diye yakışıksız ifade yerine kaynakla yorum yapınız ki sizi ciddiye alalım. Kelime dağarcığı az olanlar, kaynak bilgisi olmayanların tek bilgisi insanları suçlayıcı uslup ile cvb vermek. Akrep kadınının sinsiliği ile ikizler burcu kadını arasında bağ bile yok. Bir kere ikizler burcu kadını düşmanı boğa kadını.. Tek mantıklı cevap Tansu çiller cevabı. O cvb içinde teşekkür ederim

Benim patavatsiz cok ikizler burcu arkadasim vardi bi kac kere dayak yiyenler bile oldu patavatsizliklarindan ötürü:D Zekası ile bilinen cok insan tanıyorum burç tanımıyorum mesela elon Musk çok zeki biri burcuyla tanınmamış:)
Ben ikizlerburcu kadın yada görmedim. Dengesiz ruh hastası terazi kadını, Boğa ve aslan, akrep kadını, aslan ve başak erkeği gördüm. İkizler kadını konusunda sorumda bile öküz altında buzağı arayıp kişilik saldırısı yapıyorlar. İnsan okuduğunu anlar ondan sonra cvb yazar neyse.........

Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor sonuçta insanız 🙂 evet bana sürekli bağlama yapan kişi ikizler ama Urum bakım sonucunu attıktan sonraki yorumlaması da zaten maddi olarak iyi durumda olduğunu söyledi böyle bir şeye gerek duyduğunu sanmıyorum dedi.
İkizler burcu kadını konusunda kısa ve öz açıklama. Benim ikizler burcu kadını ile ilgili sorumu net ve doğru bir şekilde anladığınız için teşekkür ederim. Çünkü kastettiğim kişiği doğru anlamışsınız.
Lakin her fırsatta bana kişilik saldırısı yapmayı şiar edinen beyinler etiketleme yaptığınız şahsı ima ettiğimi kurgulayıp yine kendilerine yakışanı yaptılar.
Onların hezeyalarının tahriklerine kapılmadığınız ve objektif cvbınız için tekrar teşekkür ederim.
Leb demeden leblebiyi anladınız, doğru kişiyi anladınız. Bazıları öküz altında buzağı arayınca etiketlediğiniz hanımefendi burcuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı.
İnsan, yanlış anladığını kabul edip özür diler ama yok(etiketlediğiniz hanımefendiye demiyorum üzerine alınmasın) nerde onlarda o anlayış. Onların her paylaşımına konu yerine girip kişilikleri üzerinden yorum yapmıyorum. Etna yanardağı gibi her yorumuna kinlerini püskürtürse bu kafayla uzun süre yaşamaları zor şeytanların kışkırtmalarından etkilenip duygusal hezeyalarının tahriklerine kapılıp yorumlara devam ederlerse çok zor, yaşamaları zor, her paylaşımımı etiketlediğiniz şahsa yazdığımı sanıp kafada şeytanın vesveseleri ile senoryalar yazmak. Allah Şafi ismiyle şifa versin, ıslahı mümkün ise ıslah etsin.

Geri