"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İki majik Kanal Sağ Ve Sol el yolu

Sol sağ ve orta kabalada ve İslam'a hadislerde kurandada mevcut bende araştırmıştım belli bir süre
Evet sol yol sağ yol mevcut Kur'an Kerim vakıa suresi de solun adamlarini sürekli yerer.
Ama bence Bu kadın yanlış sentez yapmış ben paylaşımda bulundum ama.
Çünkü sağ el yolunu kullanırım hep.
Her ne kadar şeytan beni sola girmeye zorlasada.
İslam hep sağ duyu geliştirilmeye çalışılmış.İşte sağ el ile yemek ye su iç gibi.Hep beynin sağ lobudu aktif etmeye çalışmış.
Sol ile icatlar mucitler yapılır.
Sağ ile ise manevi alemler açılır.
Ya bende ikiside var galiba.Ya da bu kadın yanlış sentez yapmış.

Evet sol yol sağ yol mevcut Kur'an Kerim vakıa suresi de solun adamlarini sürekli yerer.
İslam hep sağ duyu geliştirilmeye çalışılmış.İşte sağ el ile yemek ye su iç gibi.Hep beynin sağ lobudu aktif etmeye çalışmış.
Aynen öyle bende videonun yarısında kapattım zaten ısınamıyorum bu kadına çok genelleştiriyor konuları ve çıkmaza bağlıyor bence biraz başka öğretilere kapalı

Orta yolda ikisinin sentezi ben orta sağım :)) yenilikçiyim araştırma yaparım kalbimi açmaya çalışırım aklıda kullanırım bana göre orta yol hz.ibrahimin yoludur

Sağ yol ilhama dayali bir yol.Teslimiyetle keşif.
Sol yolu ise sürekli araştırip analiz sentez etmek.
Her şey zıttıyla varolur ikiside birbirini besler tez antitez ve sentez
İkiside bir bütün ve birbirlerini tamamlayan enerjilerdir herkesin her eşyanın hem eril hemde dişil tarafı vardır

Evet her ikiside birbirine hizmet eder.Aslinda her ikiside yaratıcıya hizmet eder.
Biri olmadan öbürü var olamaz bir binayı örerken inşaa ederken farklı farklı malzemeler kullanılır bir tanesi eksik olsa Bina ayakta kalamaz ,bütün bu mevcudat aşk ile döner evren muhabbetten oluşturulmuştur herşey hamd eder herşeyin enerjisi Zikri vardır...

İnsanlar ağızindan çıkan sözün kıymetini bileselerdi.Konuşmaya korkarlardi.
Söz, dua büyü her ne dersen de etkili bir titreşimi vardır.Alemde yaratım yapar.
Baktın zaman kelime haznesi yüksek insanların hayatları daha zengindir.

Zikir ise eşyanin hakikatinde var olan bişeydir.

Kadın kafa karıştırmış. Ağzı olan konuşur derler.
Şağı ve sol, zıtlar birbirleriyle vardır. Biri olmazsa olmaz, yaratım olmaz kısaca.
Insan, ikisiyle vardır ve herşey öyledir. Örnek verecek olursam en basitiyle; adil biriyseniz , bunu mars'ın dengeli etkisiyle yaparsınız. Dengesiz bir halde ise, acımasız ve zalim bir tutuma girersiniz. Mars, sol sütun'dur.

Sol sütun, sertlik, kavrayış, dişil 'dir.
Adalet, cesaret, cesur dur.

Sağ sütun ise merhamet, eril, güç vs.

aşırı sertlik savaş, aşırı merhamet ise buna izin vermektir.
Kötülükte yürüyen birine, merhametle yürüyen biri, dengeli olursa savaşı bastirabilir ama dengesiz yani herşeye rağmen merhametli olursa karşısında ki kişinin kötülüğüne izin vermiş, onu güçlendirmiş olur. Ve sonun da kendide yok olur. Bu bir kozmik yasadır. Daima denge gerekir, yani orta sütun.

Dengesizlik yok eder. Karmaşadır, kötülüğü besler, iyiyi yok eder. Bir zıttın yok oluşunu düşünün, ne olu?

Orta sütun; dengedir. Her iki kolun dengeye gelmiş halidir. Ne çok iyi ne çok kötü olmaya çalışmanın denfeye gelmemiş hali bu günün dünyasıdır. Ve zamanla
Var olan herşey Yok olur.
Bunu Kabala'da sefirot en iyi en gerçek örneğidir, nokta.

Ben şahsen, enerjisi yüksek bir öfkeye sahibim, ama dıştan böyle görünmem çünkü sağ sütun la dengelemeye çalışırım. Ve şöyle derim içimden " mars'dasın 👿, kendine gel sağa geç 😊.

Amma, ne tamamen mars da ne de venüs de kalmam. Normali budur. Ama benim daha sabırlı olmam gerektiğini, daha iradeli olmamın doğru olacağını bilirim, ve sabrımı da dengede tutmam gerektigini de, çünkü sabrım zorlandığı anda sadece kendimden korktuğumu da bilirim.
Işte kısaca böyle bir örnek verdim
Önüne gelen video çeker oldu, sizinde farketmiş olduğunuz gibi.

Savaşımız kendimizle olmalıdır, kolaymı? Asla. Peki majisyen olmak kolay mı?Asla, çünkü onu olmak yolu kendimizle savaş tan geçer.

Iyi bir paylaşım, teşekkürler.

Deccalde sol eldir bana göre.Sol el daha hizli ilerliyor.Bu yüzden istidraç sahibi olacak.İstidraç yapan bir insan göktelenin üzerine çıkar.Sonra oradan aşağı kendini atar.

Deccalde sol eldir bana göre.Sol el daha hizli ilerliyor.Bu yüzden istidraç sahibi olacak.İstidraç yapan bir insan göktelenin üzerine çıkar.Sonra oradan aşağı kendini atar.
Evet, kötü bilinen deccal sol sütun dur, dengeyi aşmış bir adalet kavramıdır unutmayalım; peki onu güçlendiren nedir? Besleyen? Sağ sütun dur. Sağ sütünün dengeyi aşmış merhameti, iyiliği'dir.
Varan kötülüğü engelleyemediği için, kötü olmaktan bir farkı kalmamıştır. Yukarısı neyse aşağısı, aşağısı neyse yukarısı aynıdır.
Biz küçük evreniz, en basit misal insan hayatında çok çeşidiyle görülür....en belirgin örneği günümüzde, bir anne'nin evladına ve bir kadının kocasına duyduğu dengesiz ilgisidir. Çünkü dişil pasif ve edilgendir. Dengesiz olma hâli hem kendisi hem toplum için sağlıksızdır.; Ve en ağır bedeli de kendi öder.

Geri