"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İki kişiyi ayırmak için-2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HELYUSA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu uygulamanın tamamını istiyorum bize yapılanlar ne olacak paraları var diye gerekeni yapıp köşeye çekiliyorlar bizde kalıyoruz böyle emin olunki hak edene yapacam ve yuvam yıkılmasın diye ben yıllarca emek verdim meydanı kimseye bırakamam mümkünse özelden gönderirseniz sevinirim saygılar

terziye hak veriyorum ama kötü amaçlı yapılacağından dolayı farklı ve özel bir bölümde paylaşılması taraftarıyım.
forumda kötülük isteyenler de var, evli insanları birbirinden ayırmak isteyen kötü niyetliler de var.

neden yapılan büyüler mezara gömülür büyü zaten günah orada yatan ölüyüde büyü gömme işlemiyle daha rahatsız ediceleği kesin.bu tür işlemi yapanlara bir zaman sonra geri döneceği de kesin.

bu uygulama tam net verilmiş neredessyse.çizilmesi gereken şer hateminin bile şekli var. eksikliğineresi acaba yardmcı olurmusunuz

2h5rwyh.jpg

Bir kadın ve bir erkeği birbirinden ayırmak için biraz beyaz balmumu alınır, ve mumdan bir erkek diğeri dişi tane imaj oluşturulur.İmajların üzerine ayrılmaları istenen kişilerin ve annelerinin isimleri ve şekildeki şer hatemi , bir dikiş iğnesinin ucuyla kazıyarak yazılır. İmajlar arka arkaya ( Sırt Sırta ) getirilip , Erkek tarafına bir toplu iğne , Dişi tarafına bir dikiş iğnesi konur ve imajlar birbirine pamuk ipliğiyle bağlanır.Üzerine besmelesiz olarak 71 defa Tebbet yeda suresi okunur. Ve her surenin sonunda " Ya Rabbi Filan bin Filaneyi ve Filane binti filaneyi bu sure-i şerif hürmetine birbirinden ayır " denir.

Bundan sonra imajlar siyah bir kağıda sarılıp, Eski bir mezara gömülür ve arkaya bakmadan geri dönülür.

İstenilen kişiler ayrılıncaya kadar.Her gece besmelesiz olarak 66 kere Tebbet yeda suresi okunmaya devam edilir.

Not : Bu Formül aynen tatbik edilmiştir.Operasyon başarılı oldu . Fakat mezarlıktan çıkarken geri bakıldığı için sol dirsekde ağır bir sakatlık meydana geldi.
bu uygulama eksik verilmis. Tahminim bilerek eksik verildigi yonunde, lanet icerdiginden olsa gerek. ayrica uygulama iki erkek icinde yapilabilir. Sonucta ser hatemi kullaniliyor. sadece filan bin filane her iki yerdede kullanilir. uygulamanin kaynagida yazilsa gercekten cok guzel olurdu. Helytusa bu konuda daha aydinlatici bilgi verir umarim.

Sevgili helyusa lütfen tam olarak verirmisin bana formülü ayrıca eşimin sevgilisinin anne adını bilmiyorum bu durumda farkı bi büyümü yapıcam neyapabilirim ?

Sevgili helyusa lütfen tam olarak verirmisin bana formülü ayrıca eşimin sevgilisinin anne adını bilmiyorum bu durumda farkı bi büyümü yapıcam neyapabilirim ?
sevgili margarita, formul tam degil ama yinede anne adini bilmiyorsan havva diyebilirsin. Uygulamanin asli bazi kitaplarda bulunuyor. biraz arastirma yaparsan bulursun. sevgiyle

İnsan ne kadar kızsa bile birine en azından mezardaki ölüye nasıl hesap vercek düşünsene ben ölmüşüm mezarıma böyle büyü gömmüşler günahların en büyüğü allah dinden imandan ayırmasın.

Benim yasadigim ulkede munafikun suresine sariyorlar balmumlarini araya igne koyuyorlarmis ve bu igne asla dokunmayacakmis balmumlarina..Bana buyu yapana dahi bunu yapmadim..Kuran okudum..Size gercekten zulmeden zalimleri rabbim cezalandiriyor..Bunun icin lutfen esmalari kullanin...2 rekat namaz kilin her rekatta fatiha ve 3 kafirun okuyun..sonrada diz uzerinde zalimin zulmu icin 810 kez muzill esmasini cekin ..Bunu gunes dogmadan once yapin..Unutmayin muntekim,muzill,kahhar,darr esmalari zalimlerin zulumleri icindir..Ama gercekten zulum gormusseniz bu esmalari kullanin haksiz yere yapildiginda size geri doner...Allaha herseyi gorur ve bilir..

ABİ saçma saçma işler yapmayın ya yok iki kişiyi ayırmak için falan filan bi gidin hayatınızı yaşayın büyü yaptırmanın günahı büyüktür tabi kimse cehennemi tatmadıgı ıcın suan ''buyu yaptırmanın günahı büyüktür'' lafı sizi korkutmadı.

Site yönetimide böyle konulara neden izin verir anlamadım.

Bir kadın ve bir erkeği birbirinden ayırmak için biraz beyaz balmumu alınır, ve mumdan bir erkek diğeri dişi tane imaj oluşturulur.İmajların üzerine ayrılmaları istenen kişilerin ve annelerinin isimleri ve şekildeki şer hatemi , bir dikiş iğnesinin ucuyla kazıyarak yazılır. İmajlar arka arkaya ( Sırt Sırta ) getirilip , Erkek tarafına bir toplu iğne , Dişi tarafına bir dikiş iğnesi konur ve imajlar birbirine pamuk ipliğiyle bağlanır.Üzerine besmelesiz olarak 71 defa Tebbet yeda suresi okunur. Ve her surenin sonunda " Ya Rabbi Filan bin Filaneyi ve Filane binti filaneyi bu sure-i şerif hürmetine birbirinden ayır " denir.

Bundan sonra imajlar siyah bir kağıda sarılıp, Eski bir mezara gömülür ve arkaya bakmadan geri dönülür.

İstenilen kişiler ayrılıncaya kadar.Her gece besmelesiz olarak 66 kere Tebbet yeda suresi okunmaya devam edilir.

Not : Bu kac günde etkisini gosterir ve belirtileri nedir...

sevgili margarita, formul tam degil ama yinede anne adini bilmiyorsan havva diyebilirsin. Uygulamanin asli bazi kitaplarda bulunuyor. biraz arastirma yaparsan bulursun. sevgiyle
Ben bulamadım bana da gönderir misiniz

2h5rwyh.jpg

Not : Bu Formül aynen tatbik edilmiştir.Operasyon başarılı oldu . Fakat mezarlıktan çıkarken geri bakıldığı için sol dirsekde ağır bir sakatlık meydana geldi.
Bana da tam şeklini özelden gönderebilir misiniz

Elimdeki bilgi ve bulgular kesindir, dilediğim kimseyi büyü ile perişan ederim, dilediğimi de kurtarır, iyi ederim!?" diyemez. Allah Kesinlikle ve kesinlikle hiçbir kuluna böyle kesin bir salahiyet vermemiştir.

Daha açık ifadesiyle büyücüler ne bir karı kocanın arasını açabilirler ne de birini ötekine vazgeçilmez halde âşık yapabilirler. Yani ne sevdirebilir ne de nefret ettirebilirler. Bu gibi duygusal durumlar, tarafların kendi istek ve iradeleriyle sağlayacakları kazanımlarıdır. Birileri büyüyle sevdirip, büyüyle nefret ettiremez ! Arkadaşım!!!!!!!!!

Şayet böyle kesin bir büyü bilgisi mevcut olsaydı, sıhhatli kitaplarda yazılı olacak, yazılı olan bilgiyi de okuma yazması olan herkes okuyup bilecek, kıyıda köşede kırsal bölgelerde geçim vasıtası yapanların şahıslarına mahsus özel bir bilgi haline gelmeyecekti ! !!DİKKAT!!

Buna rağmen bazı semtlerde büyü yaptığı, yahut da bozduğu iddia edilen kimseler görülmektedir. Akla, mantığa ters düşen büyü yapma, bozma çareleri de ileri sürmekteler.

Şu kadar domuz yağı; şu kadar keçiboynuzu, yok inek gözü At kafasi Cekirge sidiği falan mezardan şu kadar toprak.gibi gizemli isteklerle çaresizleri etkilemeye çalışmaktalar...

Bu kesin ve net değildir ya tutarsa diye yapılan bir uygulama sakin olaki para karşılığı büyü yaptırmaya kalkmayın rezilce saf duruma dusersiniz

Ben size sormadım ama teşekkürler sadece evli ya da çocuk doğurmuş kadınlar yapınca günah olmuyor zaten o zaman iradeyle oynanmiyor çünkü

2h5rwyh.jpg

Tamamını yazarmisiniz lutfen

Geri