"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İki isimli olmak enerji açısından zorlar mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enerji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enerji

Kayıtlı Üye
Benim iki ismim var.İsmimi 3 kişi koymuş.İsmi koyanların,ismimizin enerjileri bizi nasıl etkiler?İki isimli olmak enerji bakımından olumlu mudur?Şahsen isimlerimi seviyorum :) Fakat iki isimli olmam bazı insanları rahatsız ediyor.Hatta bir ismim tam türkçe değil diye düşünüyor dedem ve sevmiyor o ismimi.

Benim iki ismim var.İsmimi 3 kişi koymuş.İsmi koyanların,ismimizin enerjileri bizi nasıl etkiler?İki isimli olmak enerji bakımından olumlu mudur?Şahsen isimlerimi seviyorum :) Fakat iki isimli olmam bazı insanları rahatsız ediyor.Hatta bir ismim tam türkçe değil diye düşünüyor dedem ve sevmiyor o ismimi.

Oncelikle merhaba benimde iki ismim var ve ilk ismim arapca kokenli o yuzden sevmiyorum. Enerji kismina gelirsek eger iki isimde de yuklu enerji varsa kisiye agirlik yuk bindirebilcegini dusunuyorum eger zayif enerjili isimlerse bence cok problem olmaz. Ama anneanne dededen gelme isimlerse daha cok yuk binebilir. Tabi bunlar sadece benim dusuncelerim gercekten bir bilene sormanizda yarar var iyi aksamlar :)

benimde iki ismim var. biri kimlikte geçmiyor ama. ikisini de çok seviyorum ve anlamlarını taşıdığımı düşünüyorum. bu anlamların kişiliğime güç kattığına inanıyorum ben. bence isimlerin üzerimizdeki etkisi çoktur. çünkü birileri size o şekilde sesleniyor sürekli ve bilinçaltı benimsiyor bunu. karakterimize-kişiliğimize ekliyor. benim şahsi düşüncem budur.

Adımızın her harfinin karşılığı bulunan bir sayı vardır. Bu sayıların toplamı sahip olduğumuz kişilik özelliklerini gösterir. Doğum tarihimizden derlenen sayı kümesi de geleceğimizle ilgili açıklamalar yapar.
Aşağıda vereceğim linkte Numeroloji'yle isim ve soyadınızın harflerinin değerlendirmesini hesaplayabilirsiniz. İki ismi olanlar ikisini de soyadlarıyla beraber hesaplasınlar.

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?18837-İsimlerimizde-Saklı-Kader-Sayılarımız-ve-Anlamları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri