BaLam
Kayıtlı Üye
Bu iki gundur gecirdigimiz maddi skntilar icin dua edip hayirli ruyalar gorme vesilesiyle uyudum ilk gun yani dun saat 2 gibi kalktim. Ruyanin etkisiyle , ruya; Evimizin yaninda bir kuyu vardi (oyle bir sey yok normalde) taslarla cevrili ici temiz olmayan bir kuyuydu babam uste cikmis yanimda kiz kardesim var. Babam pis suyu ayagiyla eseleyerek kiz kardesime sicratiyor taslari kaldirin diye basta kaldirsakda kardesim ofkeleniyor buna baya ben onu tutmaya calisiyorum , zapt etmeye kendine getirmeye ama deliriyor gibiydi, eve geciyoruz bu iyice kontrolden cikiyor ben yine zapt etmeye calisiyorum tokatliyorum , Neyse kalktim dua edip gene uyudum kabus gibi geldi , bir diger ruyamda bunuda ayni gun icerisinde gordum ilk ruyamdan sonra; Gene kiz kardesim babam ve beniz , evde bir telas var alt katta babaanemlerin balkonuundayiz , babam kotu bir yuz ifadesi ve babam kiz kardesimin ustune benzin doktugunu gordum kiz kardesimde bu durumu korukledi gibi basta inanamadim benziini doktu yakip atese verdi sonra sondurmeye calistim felan ama nafile bana tam ne oldu hatrimda degil .. bugunde benlen babamdik ruyamda, namaz giyme kiyafetleri olur ya beyazlar icinde (hac kiyafeti) onlar ustumuzdeydi, bir seylerle ugrasiyorduk dua etme , havas tarzi v.b odanin icerisine tanimaidigim ama sanki ruyalarimda daha once gormus oldugum o kisilere yanlis yaptigimiz hissine kapildigimiz insanlar iceri geldi ama bu sadece ruya icerisinde olan bir durum , neyse bunlarin ben elini tek tek optum oldurmeye geldiklerini anlamistim hemen sonra şehaadet getirdim , bunlar bizi hazirliyorlardi ensemizi traj ediyorlar felan kurban edecekler ben konusmaya calisiyorum 3,5 atiyorum orda yani ama dinlemiyorlar beni baslari onunde egmisler kucaklarindayim kafami egiyorlar enseme dokunuyorum felan durun bari şehaadet getirim diyorum sonra getirir getirmez orda kesiliyorum. Uyandigimda essek cennetine gidiyorum herhalde.s bir hayvan (essek sanirim) olarak uyaniyorum koca bir yuk arabasini tasirken yolda gidiyoruz ben farkindayim her seyin goruyorum kendimi , kendim oldugumun reenkarne olup hayvan oldugumun farkindayim yorgunum tabi sonra bir kaza oluyor , her sey devriliyor bu ruyanin bu isin bu kismi fanstastik baya anlam veremedim ben de :/ ..;normal bir bireyim bunlar olurken artiik biri pesimde biliyorum kacmaya calisiyorum benim ve babamin kurban edildigi odaya kaciyorum oraya bir tur koruma kalkani yapmaya calisiyorum imajine ederek ama olmadigini fark ederek korkarak kisiyle yuzlesmeye karar veriyorum ve gidiyorum o kisi cok eski bir kiz arkadasim cikiyor uzerindede hoggwarts elbisesi
, takip ediyorum beni kurtaracagna inaniyorum onu gordukten sonra , eski anilarimdan birini dusunmemi istiyor cocuklugumdan bir aniyi dusunuyorum bir cok anim arasindan .. iste cocuklugumdan bir ani geliyor, o aniyi; olanlari izlerken(*ordayim gibisinden) , beni kurtarmak icin yontem bu herhal pek kavrayamadim orayi bende , o ve bir kac kisi daha boyle digerlerini tanimiyorum fakat cember gibi bir sey olusturuyoruzz ve topluca bir sey soyleyip ordan kurtuluyorum..