Emreakyurek
Kayıtlı Üye
Selamlar, ihlas suresini 300-1000 arası tekrar okumak yıldızımı yükseltip kısmetimizin bahtımızın açılmasına vesile olur mu?
Kısmet bağlılığı şansızlık gibi sorunlar yaşıyorum. Bu sureyi tek oturuşta yüksek tekrarlarda abdestli bir şekilde kıbleye karşı zikrediyorum. Sizce kısmetimi bahtımın açılmasına vesile olur mu ihlas suresini bu şekilde okumak?Şans,kısmet,Bereket,cazibe,himaye gibi alanlarda yükseleşi geçmek.
Nazar, Büyü,haset gibi negatif unusurlardan etkilenmeme yani kişinin nurunun artmasi rahmani frankesinin artması.
Abdestli gezmek,Kur'an Kerim okumak veya belli esmalar çalışmak.Kisinin hayatını olumlu hale çevirir ve madden manen yükselişe geçer.
Güzel cevabınız İçin teşekkür ederim, sureyi zikredip uyuduğum zaman kabuslar görüyorum, sizce sebebi nedir?Olur tabi.Niyetinizi o şekilde tutun.Allahım ihlası şerif hürmetine kısmetimin açılması istiyorum dua edin okumalar bittince.Duaların elbet karlışığı gelir ama erken ama geç siz samimi olun Allah kapı açar.Ama tabi başka uygulamalarıda araştırın.Ya Vedud Ya Cami de çekebilirsiniz sevilmek sevgi frekansına geçmek için.
ok Samimi Olduğum Cinlerle Görüşen Ve Havaş İlmiyle Derinden İlgilenen Çok Samimi Olduğum Bir Hocam Vardı. Kendisi 2 Hafta Önce Vefat Etti. Vefat Etmeden 2 Ay Öncesindede Bana Elini Uzattı Ve Parmaklarımla Avucunun İçinden Bir Şey Alıyormuş Gibi Sert Bir Şekilde 3 Kere Çek Dedi Elini Bende Dediğini Yaptım Sonrasında Bir Kaç Dua Okuyup Ellerini Yumruk Yapıp Açtı Ve Göğsüme 3-4 Kere Vurdu. 5-10 Dakika Sonra Sağ Kolum Omuzum Sırtım Bacaklarım Yerinden Çıkacakmış Gibi Seyirmeye Başladı Sanki Birisi Parmaklarıyla Dokunuyormuş Gibi Oldu. Hocam Ne Oluyor Bana Dediğim de Sana El Verdim. 7 Tane de Görevli Verdim Artık Senin Onlar Dedi Vücuduna Ve Vücut Kokuna Alışıyorlar Dedi. Şaşkınlık Ve Hayret içinde Kaldım. Böyle bi Durumum Olmuştu Halada Devam Ediyor Özellikle Bugün Yine Oldu. Sureyi okumaya başladım bir anda sağ omuzum hızlıce seğirmeye başladı sanki biri parmağıyla dokunuyormuş gibi. Gözlerim kapalıyken ışık hüzmeleri felan görüyorum sanki yanımda birileri varmış gibi hissediyorum. Bilemiyorum musallat mi değil mi bende anlamadım.Furkan suresi 74 de kısmet açar.40 gün boyunca 41 kere okuyun.
Sİzler cinlerle ilgili bişeyler paylaşmıştınız daha önce üzerinde mussallat gibi bişey varsa oda kısmeti kapatır.Çünkü Kuran okuyup yatıp insan kabus görmez normalde rahatsız oldukları için kabus görürsünüz.
Bu olaydan önce de vardı zaten o vesileyle bu hocanla tanıştım, baba oğul gibi olduk zaten kendisiyle aynı köyde kalıyorduk. Allah’ın izniyle kısmetimin açılmasına vesile oldu. Vefat etmeden öncede bu el verme mevzusu oldu. Ondan beridir biraz farkındalık var kendim de . Yani bakışlarım bile farklılaştı diyebilirim eski fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdiki fotoğraflarıma bakıyorum resmen farklı 2 insan gibi görünüyor. Olacak şeyleri bir gün önceden rüyamda görüyorum. Bir ortama girdiğim de arkadaşlarım olsun akrabalarım olsun onlarla ilgili bir sürü hissiyat geliyor içime ve bu hissettiğim şeyleri onlara söylediğim de sen nerden biliyorsun bunları diyorlar. Hiç bir Havas çalışması yapmadım. Mesela geçenlerde yattığım Ranzamın üstüne kazağımı koymuştum bir anda pat diye düşüverdi karanlıkla yanımdan gölgeler geçiyor bunun gibi bir çok şey ama hiç bir şekilde görüntü yok. Bu tarz sureler okuduğum zaman da değirmeler başlıyor sanki gelip ben burdayım diyor gibime geliyor .Bu olaydan önce varmıydı kısmet kapanıklığı.Hocanız nasıl biriydi?El verdiyse üzerinizde görevli vardır.Havass çalışmaları yaptığınız mı?Eğer yaptıysanız başka cinniler sizi fark etmiştir rüyanızda kabus görmenizede sebeb verebilir.
Selamlar, ihlas suresini 300-1000 arası tekrar okumak yıldızımı yükseltip kısmetimizin bahtımızın açılmasına vesile olur mu?
Yani pazarlık yapar gibi okuyunca mı yıldızı düşürür? Tevekkül sanırım ön şart.İhlas suresi itme yapar. Yıldızın ya yükselir ya da daha çok düşer. Notur birakmaz.
Ters etki yapma ihtimali de var diyorsunuz yani. Peki kendimize yararlı olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı?İhlas suresi itme yapar. Yıldızın ya yükselir ya da daha çok düşer. Notur birakmaz.
Yani pazarlık yapar gibi okuyunca mı yıldızı düşürür? Tevekkül sanırım ön şart.
Ters etki yapma ihtimali de var diyorsunuz yani. Peki kendimize yararlı olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı?
“Olacak şeyleri bir gün önceden görüyorum” bu psikozdan çıkmanı tavsiye ederim.Bu olaydan önce de vardı zaten o vesileyle bu hocanla tanıştım, baba oğul gibi olduk zaten kendisiyle aynı köyde kalıyorduk. Allah’ın izniyle kısmetimin açılmasına vesile oldu. Vefat etmeden öncede bu el verme mevzusu oldu. Ondan beridir biraz farkındalık var kendim de . Yani bakışlarım bile farklılaştı diyebilirim eski fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdiki fotoğraflarıma bakıyorum resmen farklı 2 insan gibi görünüyor. Olacak şeyleri bir gün önceden rüyamda görüyorum. Bir ortama girdiğim de arkadaşlarım olsun akrabalarım olsun onlarla ilgili bir sürü hissiyat geliyor içime ve bu hissettiğim şeyleri onlara söylediğim de sen nerden biliyorsun bunları diyorlar. Hiç bir Havas çalışması yapmadım. Mesela geçenlerde yattığım Ranzamın üstüne kazağımı koymuştum bir anda pat diye düşüverdi karanlıkla yanımdan gölgeler geçiyor bunun gibi bir çok şey ama hiç bir şekilde görüntü yok. Bu tarz sureler okuduğum zaman da değirmeler başlıyor sanki gelip ben burdayım diyor gibime geliyor .
Pekala vefk yapınca direk Allah tan mi istiyoruz.Yoksa vefkin Hadimi devreye giriyor mu?“Olacak şeyleri bir gün önceden görüyorum” bu psikozdan çıkmanı tavsiye ederim.
“De ki: “Allah’tan başka göklerde olsun yerde olsun hiç kimse gaybı bilemez.” Onlar ne zaman diriltileceklerini de bilmezler.“
İslamda yıldız yükseltme diye bir şey yoktur. Takva yükseltme vardır. Şu cinlerede varlık diyip durmayın bence. Varlık diyince vicdanınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz biliyorum. 100lerce sure okuyabilirsin ama namaz kılıyorsan Fatiha suresinde “Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.” der. Sen 100lerce sure okuyarak Allah’tan mı istediğini istiyorsun yoksa o sureleri okuduktan sonra ilgisini çeken cinlerden mi istiyorsun?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama sanırım yanlış okudunuz. Ben bir gün önceden olacakları rüyamda görüyorum dedim. Ve defalarca başıma geldi. 1 Gün Rüyamda gördüğüm şeyi aynı gün yaşadım, bir kez de değil defalarca.“Olacak şeyleri bir gün önceden görüyorum” bu psikozdan çıkmanı tavsiye ederim.
“De ki: “Allah’tan başka göklerde olsun yerde olsun hiç kimse gaybı bilemez.” Onlar ne zaman diriltileceklerini de bilmezler.“
İslamda yıldız yükseltme diye bir şey yoktur. Takva yükseltme vardır. Şu cinlerede varlık diyip durmayın bence. Varlık diyince vicdanınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz biliyorum. 100lerce sure okuyabilirsin ama namaz kılıyorsan Fatiha suresinde “Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.” der. Sen 100lerce sure okuyarak Allah’tan mı istediğini istiyorsun yoksa o sureleri okuduktan sonra ilgisini çeken cinlerden mi istiyorsun?