İhlas Süresi Okumak Ve Nazar

Taner_71

Kayıtlı Üye
Abdestli bir şekilde, yavaş ve tecvitli olarak İhlas Suresi’ni 100 kez okumak üzerimizdeki nazarı giderir mi?

Dikkatimi çeken bir durum var ne zaman 100 defa okusam gözlerimden yaş geliyor, çok esniyorum ve bazen geğirme oluyor. Sonrasında da ciddi bir rahatlama hissediyorum.

Sizce İhlas Suresi okumak üzerimizdeki nazarı alır mı? Bu yaşadıklarım normal mi?
 
Nazarın gideceğine inanmadıkça nazar gitmez.
Okurken inanmadıkça nazar çıkmayabilir. Nasıl çıksın? Nazar edilmiş halini içten içe onaylamaya devam ettikçe, okumalara sığınmak Eşyanın tabiatina aykırı.
 
Sizce İhlas Suresi okumak üzerimizdeki nazarı alır mı? Bu yaşadıklarım normal mi?


Alır tabi ki.


Nazarı yavaş yavaş alıyorsan, üzerinde sinsice birikip bir anda vuruyorsa İhlas, Felak, Nas düzenli olarak okumalısın.

Nazarı hızla alıyorsan ve bunu hemen üstünde hissetmeye başlıyorsan da (toxic insanların huzuruna çıkacağın vakit mesela) Kalem suresinin 51 ve 52. Ayetlerini hergün düzenli olarak okumalısın.



Çocukluğundan hatta bebekliğinden beri nazara çok gelenler bir müddet sonra kendi alan hakimiyetlerini korumada zorluk yaşamaya başlarlar. O yüzden gerekirse evlatlarınıza da bol bol okumanızı tavsiye ederim. Annelerinizden size hergün okumasını isteyiniz.

Manevi network oluşturmak kesinlikle çok daha etkilidir.
 
Geri
Üst