İÇİMDEKİ SES !?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NoxAr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoxAr

Kayıtlı Üye
Kafamda benden daha akıllı biri konuşuyor. Ama sürekli konuşuyor ve hiç susmuyor, ve bu ses benden daha akıllı olduğu için bazen ne dediğini anlayamıyorum. O konu üzerinde araştırma yapmam gereken şeyler söylüyor ve araştırma bile yapıyorum, bu sıralar ölüme ve intihar etmeye çok yaklaştım, bu ses kafamdan gitmiyor ve yaklaşık 10 senedir benimle, 27 yaşıma gireceğim ve birdahaki yaşımı göremeyecek kadar kötü hissediyorum, lütfen lütfen bana bu konuda bilgili birisi yardımcı olabilir mi

Kendinin geride kalmış haliyle içsel şekilde konuş neye üzüldü nerede kırıldı samimice anlatsın sana. Sen de gerçek bir dost olarak ona sarıl ve akılcı cevaplar ver. (Gözlerini kapa neden acı çekiyorsun diye sor ve beynini dinle ve zaten görseller anlar gelecektir. Bu anda durumu mantıklı çözüme kavuştur ve duygusal eksikliği gider.) Her acıyı, her sıkıntıyı, her üzüntüyü çöz. Hiç umulmadık anlar çok büyük kalp kırabilir gözden kaçırma. Acı çeken halin kendini terk edilmiş, görünmez, sevilmemiş, hakkı yenmiş, kayba uğramış, suçlanmış, cezalandırılmış hissedebilir. O küçük senin neye kırıldığını kaçınmadan kabul et. Yalnızsa sarıl. Biri üzdüyse mantıksal ve duygusal çözüm sun. Her sorunu çözdükçe artık çocukluk halinle şimdiki seni destekleyecek şekilde kenetlenmeniz gerekiyor. Aradaki savaş bitmeli. Özetle: Çocuk/sıkışmış halin acı çekiyor ve sana saldırıyor aslında olan bu. 15 yıllık bitmeyen müzik çalma sorunum böyle bitti. Ben de inanamadım. Ekstra da bağ kesme meditasyonu yap.
Baktın sen bir türlü işin içinden çıkamadın.O zaman doğru adrese gideceksin.

Kendinin geride kalmış haliyle içsel şekilde konuş neye üzüldü nerede kırıldı samimice anlatsın sana. Sen de gerçek bir dost olarak ona sarıl ve akılcı cevaplar ver. (Gözlerini kapa neden acı çekiyorsun diye sor ve beynini dinle ve zaten görseller anlar gelecektir. Bu anda durumu mantıklı çözüme kavuştur ve duygusal eksikliği gider.) Her acıyı, her sıkıntıyı, her üzüntüyü çöz. Hiç umulmadık anlar çok büyük kalp kırabilir gözden kaçırma. Acı çeken halin kendini terk edilmiş, görünmez, sevilmemiş, hakkı yenmiş, kayba uğramış, suçlanmış, cezalandırılmış hissedebilir. O küçük senin neye kırıldığını kaçınmadan kabul et. Yalnızsa sarıl. Biri üzdüyse mantıksal ve duygusal çözüm sun. Her sorunu çözdükçe artık çocukluk halinle şimdiki seni destekleyecek şekilde kenetlenmeniz gerekiyor. Aradaki savaş bitmeli. Özetle: Çocuk/sıkışmış halin acı çekiyor ve sana saldırıyor aslında olan bu. 15 yıllık bitmeyen müzik çalma sorunum böyle bitti. Ben de inanamadım. Ekstra da bağ kesme meditasyonu yap.
Baktın sen bir türlü işin içinden çıkamadın.O zaman doğru adrese gideceksin.
Cevabın için çok teşekkür ederim, her şeyden önce şu bahsettigin müzik sorunu nedir tam olarak. Mesela şöyle mı? ; diyelim ki kötü bir olay yaşıyorsun ve her şeyin farkında olmana rağmen kafamda sürekli bir şarkı çalıyor, bu şarkı o gün diline takılmış bir şarkı veya uzun zamandır bildiğin bir şarkı olabilir ama bu oluyor değil mi ? Eğer böyleyse bende bunu yaşıyorum; diğer konulara gelince dostum, beni çok net anlamışsın. Birine bağlandığımda sanki onsuz yapamıyor gibiyim her şeyim ona bağlı gibi mesela şu an 7 senedir evli olduğum eşim ile ayrılma noktasına geldik fakat ben her ne kadar haklı olsam da yatağımda onu görememek ve ondan ayrı yatmak beni daha da delirtiyor. Bağ kesme meditasyonun hakkında bana nasıl yapılacağına dair bilgi verirsen çok sevinirim, ve kullanıcı adında dikkatimi çekti, bana göre düşünen insan zor inanır. Teşekkürler

Geri