"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçimde susmayan şarkı..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan caglar34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglar34

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepinize merhaba.. Benim bir sorunum var gece meditasyon yaparken kalbimden gün içinde dinlediğim şarkılar geçiyor. Onları sessizce söylüyorum. Susturmak istiyorum susmuyorlar bunu nasıl çözebilirim odaklanma sorununa yol açıyor :/

Meditasyon yapmanın amacı zihni susturmaktır. Eğer zihninizden şarkılar geçiyorsa zihin susmamış demektir. Bunu başarmak için forumdaki meditasyon konularını okuyunuz, bol bol çalışma yapınız. Zamanla düşüncelerinizi susturmayı başarabilirsiniz. Sitemizde size kaynak olacak bilgiler fazlasıyla vardır.

Emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle, iyi forumlar....

Arkadaşlar hepinize merhaba.. Benim bir sorunum var gece meditasyon yaparken kalbimden gün içinde dinlediğim şarkılar geçiyor. Onları sessizce söylüyorum. Susturmak istiyorum susmuyorlar bunu nasıl çözebilirim odaklanma sorununa yol açıyor :/

Araştırmadan açmışsınız. Sizin konunuza benzer konular açıldı ve gerekli cevap verildi.

Mesela bu konu da düşünceleri sustumayla ilgili cevap verildi bakın. : http://www.gizlimabet.com/threads/34487-meditasyon-sorunlarım

Daha bir çok konu açıldı. Bilgiler önünüze tepsiyle sunulmaz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri