"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

I Doser nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özellikle bilinçsizce hazırlanan doserler bilinçaltı kirliliğine neden olur diye not düşelim.

Burdan soylemek ne kadar dogru olabilir bilmiyorum ama insani robot haline getirebilirsin. 1992 lerde cia bu tip calislarini yogunlastirmis deneklerine hemen hemen herseyi yaptirmistir. Benim nerden bakarsan 20 yillik calismalarim var. Kendi dalimda . Beyni yeniden programlayabilirsin. Ancak internette i doser kirliligi var ori kardesiminde dedigi buna dikkat etmek gerek

Burdan soylemek ne kadar dogru olabilir bilmiyorum ama insani robot haline getirebilirsin. 1992 lerde cia bu tip calislarini yogunlastirmis deneklerine hemen hemen herseyi yaptirmistir. Benim nerden bakarsan 20 yillik calismalarim var. Kendi dalimda . Beyni yeniden programlayabilirsin. Ancak internette i doser kirliligi var ori kardesiminde dedigi buna dikkat etmek gerek
Bunlar etkileri kisa süreli mi? Az önce biraz araştırdım bazi dozlar örneğin beyin aktivitesi vs. Sadece dinlerken mi etksiini gösteriyor yoksa sonrasında da etki sürüyor

Hatta benim kendi i doser calismalarimda sifa olarak kullandigim ama desigim gibi ben bir bilen hocadan ogrendim talebesi oldum suan 20 ci senem

Kullanmayin siz aman ha. Sizin kendi kafaniza gore dinlemeniz sanki kendi kafaniza gore ilac almaniz kadar tehlikelidir.

Beyin frekanslarıyla oynamak elbette mümkün. Ancak belirtmek isterim ki i-doser'ın kanıtlanmış bir etkisi yoktur. Çünkü birçok kişi çok etkili olduğunu söylerken, birçok kişi de hiç etki görmediklerini belirtiyor. Bu da placebo olma ihtimalini gösteriyor.

Aynen katiliyorum,

Kanitlanmis bir etkisinin oldugunu zannetmiyorum. Klasik muzik te rahatlatma enerjisi yukler. Ama bazi insanlari ona maruz birakirsaniz cildirtadabilir.

Bir sabah programina asla bakmazsiniz. Ama aile bireyleri toplandigi zaman kolektif bir bilinc olusur ve sabah programindaki olaylar ilginizi ceker.

Simdi insanin kendine ozel bir kanali da var, kolektif bir bilinc ile yurutugu kanali da var. Belki de bilmedigimiz cok degisik feyz ve ilham kanallari da var.

I Dozer kotu diyemem. Ama talep kitlesinin %90 inin zahmetsizlik prensibine sarildigini ve irade kullanimindan yorulmus kisiler oldugunu gorur gibiyim. Iradesini baska iradeye teslim etmek gibi okuyorum.

Onun haricinde frekanslarin tabi ki beyni kodlayabilecegine inaniyorum. Hatta 5 duyuya hitap eden her frekansin. Ama sorun su ki sistem akilli ve ustun beyin yetistiren formulleri paylasmayi pek sevmez. Supheci yaklasiyorum.

İlk i-doser denememde uyuyakaldığım için sabaha kadar saatlerce o doz çalmıştı. Ertesi gün beynim sanki ekstra 5kg daha ağır gibiydi :) kazan gibi dolaştım o kafayla. Aslında kombo yapmak lazım galiba. Bir yandan üzerlik yakıp bir de üstüne mantar yiyip kulaklıkla i-doser oh mis :)

Geri