"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hz. Süleymannın ahdı ve MİTRA ZİKİRLERİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Hz. Süleymanın ahdına nasıl ulaşabiliriz Mira zikirlerinin hangileri ve adetleri sıralamasını ve yüzüge yazılması gereken tılsımı bilen varmı ??

yardımcı olursanız sevinirim

saygılar

Cem Senin dinin ismalm demi görünen islam peki Mitra zikiri ne demektir merak ettim ? açıklarsan elbet sana fayda vericek birileri çıkabilir.

bildigim kadarıyla h.z süleymanin yüzügündeki yazılar harfler süryanice bende var ama tam olarak o mu bilmiyorum mitra zikirlerini anlamadım..

Cem Sen bir ara zikir yüzüğünden bahsetmiştin anlatabilirmisi lütfen bana özel mesajdan ulaş.

Arkadaşlar gerek kalmadı o işin nasıl yapıldığını öğrendim ilgi ve alakanız için teşekkür ederim

avelmi321 ne amaçlı zikir yüzügü istiyorsun sana nasıl yapıldığını öğretmem ama bir tane hammaddesi bakır uzeri her hangi bir kaplama gümüş gibi olmalı ve üzerinde siyah her hangi bir taş olmalı ucuz bir yüzük al senin için varlıkları monte ederim hediyem olsun bu kadar isteklisin bana dua edersin

B.kısanın Kblan Tragna kitabındaki mantra zikirkerindenmi bahsediyorsun acaba? Ayrıca bilgiye hangi kitaptan ulaştın özelden yazarmısın ?

Geri