Hz süleyman'ın 44 mührü

Hecatewe

Kayıtlı Üye
Merhaba
Bayadır sitedeyim de ; aklıma takılan şeyin cevabını bulamıyorum, bir eğitimde Hz süleyman'ın kendi eliyle 7 gezegene ithafen çizdiği 44 mührü duymustum aklıma takıldı ama internette hiçbir yerde bunların resmini bulamadım
Eski konularda bazı pdfler vardı ama zaman aşımından mıdır nedir hiçbiri açılmadı
Elinde pdf ya da resimler olan var mıdır varsa çok sevinirim

Çok teşekkür ederim
Ayrıca bu mühürler The Key of Solomon the king (Clavicula Salomonis) adlı kitaptan alınmıştır internette pdf si mevcut indirip okuya bilirsiniz yada sadece mühürlerin anlamına bakacaksanız, kısa bir yazı arıyorsanız gezegentilsimlari adlı sitenin Hz.Süleyman'ın tılsımları adlı yazısını okuyabilirsiniz yazar alıntı yapılmasını istemediği için burdan yazmıyorum siz bulabilirsiniz.

Merhaba
Bayadır sitedeyim de ; aklıma takılan şeyin cevabını bulamıyorum, bir eğitimde Hz süleyman'ın kendi eliyle 7 gezegene ithafen çizdiği 44 mührü duymustum aklıma takıldı ama internette hiçbir yerde bunların resmini bulamadım
Eski konularda bazı pdfler vardı ama zaman aşımından mıdır nedir hiçbiri açılmadı
Elinde pdf ya da resimler olan var mıdır varsa çok sevinirim
Düşündüğüm mühürleri diyorsanız internet te çoğu var hatta hepsi diye biliyorum. Kendiniz çizicekseniz de tavsiye etmem doğru bir saat te çizmezseniz sorun çıkabiliyor. Scribd sitesinde de bu mühürler vardı sanırsam.

Düşündüğüm mühürleri diyorsanız internet te çoğu var hatta hepsi diye biliyorum. Kendiniz çizicekseniz de tavsiye etmem doğru bir saat te çizmezseniz sorun çıkabiliyor. Scribd sitesinde de bu mühürler vardı sanırsam.
Katılıyorum mühürler doğru günde doğru saat te doğru metalin üstüne işlenmeli veyahut kanla çizilmeli ayrıca duaları okunmalıdır.bazı mühürler doğrudan varlıklarla ilgili,tecrübesiz bir kişinin uygulaması sıkıntı çıkarabilir.

Katılıyorum mühürler doğru günde doğru saat te doğru metalin üstüne işlenmeli veyahut kanla çizilmeli ayrıca duaları okunmalıdır.bazı mühürler doğrudan varlıklarla ilgili,tecrübesiz bir kişinin uygulaması sıkıntı çıkarabilir.
Öyle ayrıca bazı mühürler de kanla çizilmemeli yanlış mı doğru mu bilmiyorum ama demonolatry ile ilgilenen kişiler bazı mühürleri ufak kan damlatarak çiziyor veya veriyordu diye hatırlıyorum adak olarak. O nun haricinde süleyman mühürleri gibi eğer kabalistikse kanla asla çizilmemesi gerekir diye biliyorum. Konudan çok şaşmayalım sadece anlatmak istedim. Cevap için teşekkürler.

Öyle ayrıca bazı mühürler de kanla çizilmemeli yanlış mı doğru mu bilmiyorum ama demonolatry ile ilgilenen kişiler bazı mühürleri ufak kan damlatarak çiziyor veya veriyordu diye hatırlıyorum adak olarak. O nun haricinde süleyman mühürleri gibi eğer kabalistikse kanla asla çizilmemesi gerekir diye biliyorum. Konudan çok şaşmayalım sadece anlatmak istedim. Cevap için teşekkürler.
Bazı mühürler kanlada çizilebiliyor mesala urumun daha önceden verdiği vizyon için olan mühür kanlada çizilebiliyor diye biliyorum.Dediğiniz doğru kan adak olarak çok kullanılıyor.Kan benliği ve soyu yansıttığı için enerjisi çok yüksek ve özel.Her uygulamada kullanmak özelliklede adak olarak vermek çok büyük sıkıntılara neden olabilir ancak ne yaptığını bilen tecrübeli birisi doğru mührü kullanırsa bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.bazı mühürler doğrudan varlıklarla birlikte çalışmak için tasarlanmış ve yanlış hatırlamıyorsam mühürlerden bir tanesi tamamen negatif enerjiye sahip yanlış mühürde yanlış işlemin yapılmasının sonucu kötü olabilir.

Geri