Sayın EkSen, size bildiriliyor rüyada.Gördüğünüz kimsenin Hz. Muhammed olduğunu nasıl bilebilirsiniz? Günümüze ondan tek bir resim bile ulaşmamışken. Ha diyeceksiniz ki öyle hissettim ya da bana peygamber olduğunu söyledi filan? Peki bu gördüğünüz kişinin o olduğuna yeterli kanıt mıdır?
Çok selavat getiriyorum ama ben neden göremiyorum rüyamda sizce?takip ediyorum yazdıklarınizi hem.mantikli açıklamalar var o yüzden soruyorum size"Rüyasında beni gören, gerçekten beni görmüştür. Çünkü, şeytan hiç bir şekilde bana benzer bir surete giremez." (es-Suyuti, Kıtful-Ezharil-Mütenasira, s. 171).
Sahih Hadistir. Tüm alimlerde ittifaktır.
Bir arkadaşım anlatmisti, birisi kutsal topraklara gidiyor ama oraları begenmiyor laf söylüyor sonra Efendimiz SAV rüyasına giriyor buradan git diyor.bu rüyanın üzerine günlerce tövbeler ediyor sonra tekrar görüyor rüyasında Peygamberimizi SAV tovben kabul edildi ama git deniyor.ben bu ara çok zor namaz ve zikir çekiyorum kendimi zorluyorum bir buçuk haftadır böyle tek derdim cehenneme gitmeyeyim yeter gibi eskiden Rabbimin rızasıni kazanmak için uğraşırdım içim sıkılıyor.Demekki Peygamberimizi rüyanda tam görmek istemiyorsun. Görmek istersen mutlaka görürsün.
Çok zikir çekiyorum evet karşılık beklemeden de zikir çektim, namaz kildim.ama cübbeli hocayı dinledikçe çok korkuyorum cehennemden özellikle tinin yilanindan.bir haftadır sabah namazına kalkamıyorum nedense, ensemde de ağırlık var geneCehenneme gitmemekten öte Rabbini sevmek için, onun sevgisini kazanmak için hiç zikir yaptın mı?
Abone oldum ismini verdiğiniz hocaların hepsine, bazen depresyona giriyorum dualarim kabul olmuyor hayat tüm karkasasiyla devam ediyor diye.icimden bir şey yapmak gelmiyor ibadet olarak sonra hadi diyorum ölüm var, tinin var, tokmak var kalk.Cübbeli hocayı herkes dinliyor, lakin hoca belirli bir ilim seviyesine gelmeden dinlenecek birisi değil. Herkes burada hata yapıyor. Hoca çoğu konuyu anlatırken karşısında hakiki bir ehl-i tarik Müslüman varmış gibi anlatıyor. Dolayısıyla anlattıkları hakikati bilip sonrasında sapanlar için anlattığı belalar ve cezalar.
Cübbeli hoca medrese ilmi görmüş birisidir. Onun anlattıklarını genellikle kavrayabilecek insan bile azdır. Bazı vaazlarında yanlış cümleleri de vardır zaten. Lakin dediğim gibi, hocanın konuşmalarını ve vaazlarını herkes anlayamaz. Sana tavsiyem ilk olarak Tahir büyükkörükçü hocayı dinle. Ondan biraz ilmihal ve akaid öğren sonra Cübbeli hocanın vaazlarına geç. Hatta İhsan Şenocak hocadan da ilmihal öğrenebilirsin.
Ben çok kötü günler geçirdim bilinen cemaat yüzünden sonra canakkeye tayinim çıktı orada hristiyan arkadaşlarım oldu.nerdeyse din değiştiriyordum.en son kendi dinimde kalmaya karar verdimHakiki Takva da, korkudan değil sevdiğinden yaparsın. Allah zalim bir kral veya zulüm eden bir yönetici değil. O kullarını çok seven bir yaradan.
Hiç arkadaşım yoktu, onlar sahip çıktı bana ama din degistirmem gerektiğini vurguladılar sonra da zaten malulen emekli oldum bir daha açmadım telefonlarini çok ayıp oldu ama napayım.cekiyorum tövbe sürekliSizin meseleniz şimdi belli oldu. Batıl da kalmışsınız. Size tavsiyem bol bol tövbe istiğfar çekin. Hatta hergün 500 kere tövbe estağfirullah çekin. İyi gelecektir.
Cübbeli hocayı herkes dinliyor, lakin hoca belirli bir ilim seviyesine gelmeden dinlenecek birisi değil. Herkes burada hata yapıyor.
Sn. EkSen, Cübbeli konusunda sana katılıyorum.Hımm yani kabir azabından koruyan kefen pazarlayan cübbeliyi yanlış anlamamız bizim eksikliğimiz öyle mi?
Ya da sanki asker arkadaşını çağırır gibi Hz.Muhammed'i rüyalara çağıran terlik pazarlayan cübbeliyi biz yanlış anlıyoruz öyle mi?
Veya peygamberin idrarını içen insanın cehennem ateşinden korunduğunu iddia eden cübbelinin ilmine biz çok yetersiziz öyle mi?