"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hükmetme Gücü Veren Majiler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sabaha kadar uyumuyorum orda sorun yokda en azından ogleden sonra falan bır ıkı saat uyusak hiç mi olmaz yapmayıda cok istiyorum ama :S

arkadaş 7 gün boyunca insan nasıl uykusuz kalsın ya çok zor bi iş yinede çok etkileyici teşekkürler

Düşünce ğücünü uzun zamandır kullanıyorum.Bunu sevğilim üzerinde yaptım biz ayrılmıştık.Baya uzağa gitti benden. Ama mesafeleri önemsemedim uğraştım. Sonuç olumlu oldu. Hiç aramayan kişi günde 5 kere arar oldu. Önemli olan inanmak kendine güvenmek,ve ne olursa olsun başarılı olacağını düşünmek.Inanın bana büyüden daha tesirli birşey bu.

bence yanlışlık var bir insan normal 7 gün dayanamaz uykusuzluğa eğer normal insansanız ölürsünüz zaten insan değilseniz uzaylıysanız değişir durum

Siyah safir taşın üzerine kazınacak olan "VEHLİ" kelimesi bu şekilde Türkçe olarak mı yazılmalı yoksa özel olarak Arapça, İbranice veya Aramice olarak mı yazılmalı? Bu hususta açıklama yapılmamış.

Geri