...WiccaN...
Kayıtlı Üye
Bu büyüyü herkez yapamaz zaten yapsada tutmaz veya olumsuz sonuclar alır.. Büyü karsındaki kisiye hükmetmeyi o kisiyi kontrol etmeni saglar bi nevi ele geçirmek gibi..
Malzemeler:
Deniz tuzu
Mısır püskülü
Çekilmemis karabiber tohumu 3 adet
Yılan dili
Siyah mum 3 adet
Hazırlanısı:
Mumlar sag ve sol tarafa konulur..
Kaynatılmıs deniz tuzuna mısır püskülü ve karabiber tohumu atılır 10 dakika kaynattıktan sonra beklemeye alınır..
Yılan dilini kaynatmıs oldugunuz karısımın içine atın ve yanana kadar pisirin.. Yanmıs olan karısımı 1 siyah mumla mühürleyin ve:
''Sen bendekını aldın ben sendekını alıyorum artık tamamen benım elımdesın. Bılkı bu ben ıstedıgım zaman sona erıcek.. Kısının ısmını soyleyın ve sana hukmedıyorum cemberınden cıkamazsın, benım cemberıme de gıremezsın..'' dıyın..
ve mühürünüzü çam agacının dıbıne kımsenın ulasamayacagı yere gomun..
alıntı
Malzemeler:
Deniz tuzu
Mısır püskülü
Çekilmemis karabiber tohumu 3 adet
Yılan dili
Siyah mum 3 adet
Hazırlanısı:
Mumlar sag ve sol tarafa konulur..
Kaynatılmıs deniz tuzuna mısır püskülü ve karabiber tohumu atılır 10 dakika kaynattıktan sonra beklemeye alınır..
Yılan dilini kaynatmıs oldugunuz karısımın içine atın ve yanana kadar pisirin.. Yanmıs olan karısımı 1 siyah mumla mühürleyin ve:
''Sen bendekını aldın ben sendekını alıyorum artık tamamen benım elımdesın. Bılkı bu ben ıstedıgım zaman sona erıcek.. Kısının ısmını soyleyın ve sana hukmedıyorum cemberınden cıkamazsın, benım cemberıme de gıremezsın..'' dıyın..
ve mühürünüzü çam agacının dıbıne kımsenın ulasamayacagı yere gomun..
alıntı