"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

hoşlandığınız kişin sizden hoşlanması için

hoşlandığınız kişin sizden hoşlanması için
Arzuladığınız kişinin adını markör kullanarak bir balkabağının dibine yazın. Balkabağına, beğendiğiniz kişinin yüzüne benzeyen bir burun, göz ve diş yapmak için kabağın içini boşaltın. İçine yanan bir mum koyun ve dileğinizi söyleyin:

“Tutku ve aşkla yüceltilip büyülendi/

(kişinin adı)... ‘in kalbi romantik bir ateşle sabitlendi. /

Tüm ruhların gecesi olan bu kutsal gecede, /

Sihirli dileklerim ağ örme görevi üstlendi.”

Mum yandıkça, arzuladığınız kişi sizi düşünecek. Doğru zamanın geldiğini düşündüğünüzde, mumu üfleyerek söndürün. Bu gece siz ve o rüyalarınızda buluşacaksınız.

yule sen benden hiç hoşlnmadın galiba.sormadan öğrenmem mümkünmü sence.rüyayı sadece ben göreceksem ne işe yarar ki.

ben yarın deneyeceğim ve sanırım sadece ben görmeyeceğim rüyayı buluşma gerçekleşecek çok romantik bu yaaa paylaşım için teşekkürler urum:Angel_anim::hurray:

ben zaten uzun bir süredir her gece rüyamda görüyorum :( artık onunda görmesi cok güzel olcak gibi :) bazen kendimi çok bencil hissediyorum .. eski erkek arkadasımla olaylı bi son yasadık ama ben hala umutla beklerken o daha beter işler yapınca öfkeleniorum :( hatta daha kötü biseyler yapmamak için kendimi dizginlemeye çalışıyorum . bunları sadece düşünmek bile zaman zaman kendimi kötü hissetmeme neden olsada .. daha etkili yöntemler deneme planları yapmaktan kendimi alı koyamıyorum .. :( ilk dolun ayda denicem .

Teşekkür mesajı göndermeyiniz. Konuyla alakalı soru yahut öneri mesajlarınız haricinde teşekkür mesajları yasaktır.

Geri