Agena
Kayıtlı Üye
Merhaba, astrolojiyle ilgilenmeye yeni yeni başladım bu yüzden kullanabileceğim yanlış anlatımlar için şimdiden özür diliyorum, mazur görüp düzeltirseniz sevinirim.
Ay, Mars, Jüpiter, Plüton, Neptün gezegenleri ile 8, 11, 12. evlerin psişik veya ruhani yeteneklerde önemli olabileceği söyleniyor. Bunun takibini kendi haritamızdan nasıl yapabiliriz, nelere dikkat etmeliyiz? Ve dikkate almamız gereken başka ev gezegen veya konum var mı?
Örneğin kendi haritamdaki gezegenlerin çoğu 8. evde.
8. evde Güneş, Merkür, Jüpiter, Plüton, Ay Düğümü (T) akrep burcunda
11. evde Neptün oğlak burcunda
12. evde de Satürn balık burcunda
Bu tarz bir yerleşimle etki olacağını düşünüyorum ama ev ve gezegen konumları dışında açılar da etkili oluyordur mutlaka. Hangi gezegen veya burçların açılarına dikkat etmem gerekiyor psişik yetenek konusunda olumlu veya olumsuz etkileri anlayabilmek için?
Ay, Mars, Jüpiter, Plüton, Neptün gezegenleri ile 8, 11, 12. evlerin psişik veya ruhani yeteneklerde önemli olabileceği söyleniyor. Bunun takibini kendi haritamızdan nasıl yapabiliriz, nelere dikkat etmeliyiz? Ve dikkate almamız gereken başka ev gezegen veya konum var mı?
Örneğin kendi haritamdaki gezegenlerin çoğu 8. evde.
8. evde Güneş, Merkür, Jüpiter, Plüton, Ay Düğümü (T) akrep burcunda
11. evde Neptün oğlak burcunda
12. evde de Satürn balık burcunda
Bu tarz bir yerleşimle etki olacağını düşünüyorum ama ev ve gezegen konumları dışında açılar da etkili oluyordur mutlaka. Hangi gezegen veya burçların açılarına dikkat etmem gerekiyor psişik yetenek konusunda olumlu veya olumsuz etkileri anlayabilmek için?