Hocaya gittim

minnos777

Kayıtlı Üye
Ayrıldığım erkek arkadaşım ile barışmak icin hocaya gittim. Hoca yanımda bir kilide biseyler okudu ve kapattı. Onu kilitledim başkasına gidemez dedi. Tahta kaşıklara isimlerimizi yazdı ve bantladi bana mezara gommemi söyledi. Ben cinler ile çalışmıyorum asla oyle sey olmaz dedi. Bunlar rahmani islem allahtan isteyeceğiz dedi. Birkaç da kağıt verdi yakmam icin. Bitince tekrar gel dedi
Ne dusunuyorsunuz

Büyü bu tarz niyetler ritüeller din de yok.Kötü niyetli büyüler örnek verilirken karı koca arasını açma örnek veriliyor kitapta.Eski bir işlemin kötü bir kopyası veya aynısı olabilir o yaptıkları.
İnternette zülfirkar resmi olan garip yeni nesil işlemler var.Benzeri derken buna yakın olabilir.

Ayrıldığım erkek arkadaşım ile barışmak icin hocaya gittim. Hoca yanımda bir kilide biseyler okudu ve kapattı. Onu kilitledim başkasına gidemez dedi. Tahta kaşıklara isimlerimizi yazdı ve bantladi bana mezara gommemi söyledi. Ben cinler ile çalışmıyorum asla oyle sey olmaz dedi. Bunlar rahmani islem allahtan isteyeceğiz dedi. Birkaç da kağıt verdi yakmam icin. Bitince tekrar gel dedi
Ne dusunuyorsunuz
Direkt Allahtan dua ile istemeniz sizin adınıza daha faydalı olur. Lütfen bu tarz işlemlere başvurmadan önce iyice düşünün, iradeye izinsiz bir müdahale nasıl rahmani olabilir?

Neyi sorduğunuzu anlamdım. İnsanların düşüncelerinden size ne, gördüğünüz gibi herkes bambaşka bir şey söylüyor. Anket bilgisi topladığınızı sanmıyorum.

Direk ne sormak istiyorsansanız onu sorun bence.

Neyi sorduğunuzu anlamdım. İnsanların düşüncelerinden size ne, gördüğünüz gibi herkes bambaşka bir şey söylüyor. Anket bilgisi topladığınızı sanmıyorum.

Direk ne sormak istiyorsansanız onu sorun bence.
Merak ettiğim şuydu. İşin içinde varlık olmadan yaptığım sey etkili olur mu onu merak ediyorum.

Geri