"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hoca nin verdiği otlar nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teacher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teacher

Kayıtlı Üye
Merhaba ..bir arkadaşımla hocaya gittik ve arkadaşıma 3 kağıt içinde ot verdi o sırada arkadaş sormayı unutmuş ne olabilir fikri olan var mı? Bu arada büyü yapan bir hoca değil öncelikle onu belirteyim..Arkadaşıma üzerindeki agirligin sebebi eski sevgilinin ruhunu üzerinde tasiyorsun tarzında şeyler söylemiş

Tanimadiginiz hocalardan ot almayin ( yabancilardan Seker alma yavrum'un bir baska versionu)

Zannedersem siz yanlış hocaya gitmişsiniz.

Ottur günahı yoktur tarzı bir şey söyledimi? :)

Alemsiniz arkadaslar:)) aradık öğrendik yakması gerekiyormuş yüzüne dumanı gelecekmis foto ekliycem belki bilen vardır merak ettim bende

Foto nasıl eklerim acemiyim:)

Alemsiniz arkadaslar:)) aradık öğrendik yakması gerekiyormuş yüzüne dumanı gelecekmis foto ekliycem belki bilen vardır merak ettim bende

Foto nasıl eklerim acemiyim:)

Cevap yazdığınız alanda sağ üstte, resim ekle, video ekle gibi küçük imgeler var, oradan ekeleyebilirsiniz. Ve sizin bahsettiğiniz otun resmini görmeden ya da adını bilmeden kimse yorum yapamaz.
Basit bir işlem istemiş olabilir, yakıp dumanından yararlanılcaksa eğer, adaçayı bitkisi olabilir, resim koyarsanız daha yararlı yorumlar yapabiliriz.

O otun ne olduğunu hocaya neden sormuyorsunuz ki ulaşıp? adaçayı daha etli yapraklı,olabilir de olmayabilir de.Pelin otu veya ökse otu da olabilir.
Hoca sallama birşey yapıp kuru nane bile vermiş olabilir.

Kağıttaki bitki parçalarının ne olduğu belirsiz ancak adaçayı olmadığı kesin. Adaçayı albus un resmini verdiği bitkidir. Ya aldığınız kişiye sormalısınız ne olduğu ile ilgili ya da daha detaylı görmem lazım bitkiyi. Sorulan bitki tozlarını getirdiklerinde teşhis ediyorum ancak bazen mikroskobik analiz yapmam gerekiyor kesin söylemek için özellikle sadece yeşil yaprak tozları veya kahverengi odun, kök parçaları olduğunda.

Hocaya ulaşmak baya zor ve iletişime geçmeyen bir hoca yoksa tabiki sorardım merak ettik açıkçası o yüzden paylaştım arkadasimin uzerinde bir ruhun agirlik yaptigini soylemisti oyuzden vermisti ölü birinin ruhu değil ama hepinize teşekkür ederim :)

belki kafa yapan otlardandır :) şaka bi yana hangi hoca olursa olsun bunu bilmek sizin hakkınız değilmi kimseye güvenmeyin

Bana verilse sorardım bende arkadaş sormamis ama kendini çok iyi hissediyormuş :) Umarim bu kafa o kafa değildir :)

Negatif enrjiyi kovmak için okunan bir otsa bile miktarı o ise o kadar az ki. Adaçayı örneğin çok sık kulandığım bir bitki tütsü için ve 5-6 dal yakılır genelde.
Bilgi heryerde önemli hadi bilmiyorsanız öğrenin derler.Hiç bilinmeyen bir otu nasıl kullanırlar anlamış değilim.
Şu zamanda dr.lar bile ilaç verdiğinde araştırıp öyle içiyoruz ki kalmış bir hocadan söz ediyoruz.
Neyse tecrübe etmek için başa illede kötülük gelmesini beklemeyin.Daha dikkatli olun.
Sevegiler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri