KillerHarpooN
Kayıtlı Üye
düşünün bir insan hocaya kitap açtırmaya gitmiş ve hoca ona sana bakmam demesinin sebebi nedir? yoksa o kişi büyümü yapmıştır bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirseniz sevinirim...
Çok merak ettim niye böyle? Ayıp olmasın diye sormicaktımwfakat merak ağır bastı. Sizce niye bakamıyorlar?
Banada bakamıyorlar, nedeninede ya enerjimin düşük olması yada evrende korumalı enerji olmamız.
İki şekilde de bakımı yapan kişi enerjimizi göremiyor, karşında hiç insan yokmuş gibi silik oluyoruz yada bakımı yapan rahatsız oluyor
Ben insanlara neden falıma bakılmıyor diye zorla sorduğumda bu şekilde cevaplar almıştım. Yada bakmayı beceremediklerinden atmışta olabilirler tabi
Öyle tespitler var ama kesin nedeni bende merak ediyorum??
Ben 5 yıl önce açtırdım,üstelik bu alanda isim olan,kaleminin iyi olduğu iddia edilen,vergi ödeyerek 20 yıldır bu işi yapan profesyonel biriydi.(Yani en azından pakete baktığımda dışarıdan janjanlı ,sağlam,kallâvi bir yıldızname kitabı okuyucusu bulmuştum,bulduğumu sanmıştım.)Çok falcılara giden bir insan değilim ama gençlik yıllarımdaki o hevesle fal konusu için heyecan yapıp gittiğim olurdu, şu an bakılmamaya alışkınım ama ilk zamanlar genede kendimde kusur bulmayı, yada nedenini kendime bağlamayı düşünmedim, hep bakamıyorlar diye kızdım. Az biraz ip ucu yakalasa bakımı yapan kişi ordan hikayeler türetebilirdi ama o kadar ip ucu bile bulunamıyor fal için, direk bakmayanlar dışında, fala biraz başlayıp sonra bakamıyorum diyenlerde oldu. Genel olarak neden ben? Diye hiç düşünüp üzmedim kendimi
Ya bakan karşısındaki beni göremiyor yada dediğiniz gibi cidden kendimizi saklıyor olabiliriz. çünkü fal bakımı dışında ufak tahminler bile tutmaz bende alıştım artık![]()